Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Els Cerdanyolencs de l'Any obriran el dia 6 la Festa de Tardor Sant Martí 2003
Els Cerdanyolencs de l'Any obriran el dia 6 la Festa de Tardor Sant Martí 2003

Els Cerdanyolencs de l'Any obriran el dia 6 la Festa de Tardor Sant Martí 2003

29 d'octubre de 2003 a les 0:00

El dijous 6 de novembre comença la Festa de Tardor Sant Martí 2003 amb l’acte de cloenda de l’edició de L’abans. Cerdanyola del Vallès. Recull gràfic 1890-1965 i el nomenament dels cerdanyolencs de l’any. Els dos actes tindran lloc a l’envelat, al carrer de Santa Rosa, que serà el centre neuràlgic de la festa.

La Comissió de Festes Sant Martí, entitat organitzadora, s’ha plantejat una sèrie de canvis, al considerar que després de celebrar 25 anys d’existència era un bon moment per fer un punt d’inflexió. En primer lloc en Martinet ha crescut i presenta un aspecte juvenil. La Comissió també estrena logo i es busca donar un altre aire als cartells anunciadors. Però no acaben aquí els canvis. Núria Pladevall, integrant de la Comissió, parlava d’un “rejoveniment dels organitzadors, al considerar els membres més antics que ja havien complert la seva etapa. Ara encetem una nova etapa en que ens volem obrir a la totalitat de la població, volem arribar a tota la ciutat i fer quelcom més que una festa de barri, estem parlant d’una festa major de Cerdanyola i tothom ha de sentir-la seva. En aquest intent organitzem la I Mostra d’Associacions Culturals de Cerdanyola, on totes les entitats que ho desitgin poden mostrar la seva tasca al públic. Dissabte i diumenge informaran de les seves activitats en uns stands als voltants de la plaça Sant Ramon i oferiran diverses actuacions a l’envelat. Estem molt gratament sorpresos per la resposta entusiasta que hem rebut de totes elles”.

La Festa de Tardor ofereix un programa amb més de 50 actes de tota mena, amb esports, música, espectacles infantils, teatre, ball, pirotècnia, tradicions populars i la XVIII Mostra de Cuina. En aquest extens programa que va de dijous 6 de novembre a dimarts 11, el cartell anunciador destaca el concert de la Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola (divendres 7), la nit de la Ballaru-K amb Camàlics i Kumbes del Mambo (dissabte 8), la nit de teatre amb Toni Albà i l’obra Brams o la kumèdia dels errors (dilluns 10) i el ball fi de festa amb l’orquestra Maravella (dimarts 11).

Núria Pladevall vol destacar també que “més enllà d’organitzar la festa, la Comissió vol defensar l’envelat com a espai privilegiat de festa major i donar-lo a conèixer a les noves generacions, i al mateix temps reivindicar l’esperit d’una festa major com a marc de convivència que ajuda a donar identitat a una ciutat”.