Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Els comerciants es queixen de les pintades dels grafiters i demanen més vigilànc...
Els comerciants es queixen de les pintades dels grafiters i demanen més vigilància

Els comerciants es queixen de les pintades dels grafiters i demanen més vigilància

21 d'octubre de 2021 a les 8:34

Cerdanyola Comerç i Serveis, la principal associació del sector a la ciutat, ha fet un comunicat en què condemna enèrgicament els desperfectes ocasionats a les façanes de diversos establiments de la zona del carrer Francesc Layret, arran d’una sèrie de grafits pintats al llarg dels diferents locals el passat dimarts 19 d’octubre, i que, apunten, "suposen un greu perjudici" per tots els comerciants afectats.

Els comerciants expliquen que auests fets, "a banda del cost econòmic per tots ells en una situació ja de per si complicada pel comerç", suposen donar "una imatge de deixadesa de l’espai públic de la ciutat i sensació d’impunitat" per part dels autors dels grafits.

Davant d'aquesta situaci, l'entitat de comerciants demana a "les autoritats pertinents més vigilància dels eixos comercials i fer una investigació, si fos possible, per trobar els autors de les pintades per tal de retre comptes davant la justícia". Els comerciants subratllen la necessitat d'evitar futurs actes incívics com aquest,