Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Els equips de futbol busquen la tranquil.litat a Preferent, Primera i Segona

Els equips de futbol busquen la tranquil.litat a Preferent, Primera i Segona

17 de maig de 2002 a les 0:00

Els equips de futbol afronten la jornada amb molt diferent situació: la UD Cerdanyola amb urgències, el Fontetes a un punt de la tranquil.litat i el Centre D'esports amb calma, però encara prop de la zona de descens.
La UD Cerdanyola haurà de patir fins al final de la temporada per saber si continua a la Segona Territorial. A la dimissió de l’entrenador, Manel Moya, se li afegeix la difícil situació esportiva en què es troba el primer equip. Depenent només d’ells mateixos, el conjunt del qual ara s’encarrega Paco Marfil visita el camp del Carolinense el diumenge a partir de dos quarts de dotze. Amb un calendari més benvolent per als de Cerdanyola envers els de la Romànica i Juan XXIII, rivals directes, la UD Cerdanyola no es pot adormir més i ha de sumar els tres punts tant si com no.
A la UD Fontetes només li falta sumar un punt per assegurar-se un lloc la temporada vinent a la Primera Territorial. Els del Turó reben a l’Alzamora, penúltim classificat i un dels equips més fluixos del grup. D’aconseguir la victòria, el conjunt que dirigeix Juan Martínez Pino s’allunyaria clarament de la zona baixa de la classificació i podria arribar a l’última jornada de lliga sense patir per la permanència. La UD Fontetes avança el seu horari habitual al dissabte a les 18.15 hores a causa del casament d’un dels seus jugadors i afronta el partit amb garanties de quedar-se amb els 3 punts.
El CE Cerdanyola s’enfronta demà a la tarda, a partir de les 16.15 hores, al Sant Quirze, un dels equips que ocupa plaça de descens directe, amb 33 punts, mentre que el conjunt que entrena Ángel Morán en té ara mateix 39. 6 punts, doncs, els separen i el Centre d’Esports necessita la victòria per allunyar-se definitivament del la zona perillosa i acabar de remuntar el vol després de guanyar a casa en la passada jornada davant la Montañesa.