Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Els Esmorzars Empresarials de Can Serra canvien de format
Els Esmorzars Empresarials de Can Serra canvien de format

Els Esmorzars Empresarials de Can Serra canvien de format

5 de juliol de 2024 a les 10:19

L'Ajuntament celebrarà el setè Esmorzar de Can Serra el dimecres 17 de juliol, a les 9 h, i el dedicarà a explorar el paper de la Intel·ligència Artificial (IA) en la transformació empresarial. L'acte inclourà una classe magistral sobre la matèria, dues taules de treball i un esmorzar networking

L'acte, organitzat en col·laboració amb Cerdanyola Empresarial, tindrà lloc a la Masia Can Serraperera i forma part del cicle d'esmorzars destinats a fomentar el desenvolupament del teixit empresarial local.

Sota el títol 'IA com a Factor de Transformació Empresarial', l'Esmorzar s'obrirà amb una classe magistral a càrrec de Sergi Ortiz, consultor, formador en Màrqueting i Comunicació Digital i Estratègies Online. Ortiz és especialista en la matèria amb un Màster en Aplicació IA i actualment està desenvolupant diversos projectes d'implementació i assessorament en IA.

La Intel·ligència Artificial a l'empresa ja va ser el tema del darrer Esmorzar empresarial, que també ha tractat temàtiques com el Kit Digital, la ciberseguretat, l'Oficina de Promoció Empresarial o el Talent Femení.

En aquesta ocasió, la jornada inclourà a més, dues taules de treball on ponents i empreses participants podran intercanviar coneixements i rebre assessorament especialitzat. L'objectiu principal és crear un espai de trobada i debat per a les empreses del territori, facilitant l'intercanvi d'idees i experiències sobre l'aplicació de la IA en els negocis.

El programa de l'esdeveniment començarà amb una benvinguda institucional, seguida de la conferència inicial sobre digitalització i la IA aplicada al negoci. Posteriorment, es duran a terme les taules de treball amb diferents temàtiques, on els assistents podran rotar i participar en discussions sobre les oportunitats i barreres per a la implementació de la tecnologia en els seus negocis.

Per tancar la jornada, es realitzarà un esmorzar-networking, oferint als participants l'oportunitat de connectar-se i establir contactes en un ambient informal.

El 7è Esmorzar de Can Serra contempla un assessorament especialitzat i acompanyament tecnològic destinat a fomentar la transició digital de les empreses, preferentment pimes, micropimes del teixit econòmic del municipi en el marc les actuacions del Centre Local de Serveis a les Empreses de la Diputació de Barcelona.

Les empreses interessades a participar en l'esdeveniment poden confirmar la seva assistència enviant un correu a ope@cerdanyola.cat