Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

Els grups de dones estrenen un nou local compartit

Els grups de dones estrenen un nou local compartit

7 de març de 2002 a les 0:00

L'associació Dones per la Igualtat i El Safareig.Grup de Dones Feministes han inaugurat el nou local que, a partir d'ara, compartiran les 2 entitats, acte que suposa l'inici del programa de celebració del Dia Internacional de la Dona a Cerdanyola, que s'allargarà fins dissabte.
El nou local, situat entre els carrers de la Indústria i de les Vinyes, suposa l'inici d'una etapa d'estreta col.laboració entre les associacions de dones de la ciutat. Pilar Albertín, presidenta d'El Safareig, indica que la presentació del nou local suposa un nou lloc de trobada i una plataforma per realitzar activitats i simbolitza l'interès la preocupació de l'Ajuntament pel moviment associatiu femení.
Albertín reconeix que actualment es viu una època de poc activisme i que un dels reptes plantejats és atraure a les joves a les associacions perquè l'experiència de la dona és fonamental ""per reivindicar una societat millor"".
L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, va participar en la inauguració ahir d'aquest local per reconèixer ""l'extraordinària tasca"" realitzada des de les associacions de dones i per afirmar que l'Ajuntament ""fa seva"" la lluita per la igualtat entre homes i dones.
En el decurs de l'acte es va fer lliurament dels premis del concurs del cartell anunciador del Dia de la Dona que ha guanyat Mari Carmen Giráldez.