Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els jocs d'aigua del parc Cordelles entraran en funcionament aquest 18 de juliol
Els jocs d'aigua del parc Cordelles entraran en funcionament aquest 18 de juliol

Els jocs d'aigua del parc Cordelles entraran en funcionament aquest 18 de juliol

12 de juliol de 2023 a les 12:47

El dimarts 18 de juliol es posarà en marxa la zona de jocs d'aigua que funcionarà tots els dies de la setmana entre les 10h i les 20h ininterrompudament. Els del Turonet enguany no entraran en servei a causa de la sequera, ja que no disposen de circuit tancat.

L’estructura instal·lada al parc Cordelles, que funcionarà tots els dies de la setmana de 10 a 20h, fa servir un sistema de recirculació de l'aigua garantint la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats. Els infants han de prémer un botó que acciona l'aigua durant aproximadament quatre minuts.

Els jocs del parc de Cordelles escenifiquen una escena marina amb peixos, vaixell, canons d'aigua, tortugues... tot plegat instal·lat al centre de l'antiga bassa. Al mur d'aquesta s´han realitzat diferents obertures per poder accedir amb comoditat i l'actuació a permès alhora recuperar el muret amb la seva pedra original.

Els del Turonet no funcionaran per les restriccions de la sequera

Enguany al parc del Turonet no es posarà en marxa cap instal·lació d’aigua perquè no tenen el sistema de circuit tancat com els jocs de Cordelles i hi ha restriccions d’aigua en els usos urbans en els municipis en estat d’excepcionalitat per sequera entre els quals es troba Cerdanyola del Vallès.

Els jocs d'aigua estan pensats per refrescar-se durant l’estiu per tant l'ús d’aquestes instal·lacions ha de ser responsable per part dels infants i també acompanyants. Fonts  municipals indiquen que "s’està treballant en la posssibilitat que hi hagi presencia d’agents cívics durant l’horari de funcionament de la zona de jocs per tal que es respectin les normes d’ús de les instal·lacions".