Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els mossos denuncien cinc lladres per robar-li el moneder a una dona gran
Els mossos denuncien cinc lladres per robar-li el moneder a una dona gran Seqüència del robatori; seguiment, intent de furt o la dona marxant amb la motxilla oberta (Fotos Mossos)

Els mossos denuncien cinc lladres per robar-li el moneder a una dona gran

23 de febrer de 2024 a les 9:26

Agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Cerdanyola del Vallès dels Mossos d'Esquadra han denunciat cinc lladres, d'entre 22 i 45 anys, per un delicte de furt. Els fets van passar dimecres passat, 21 de febrer, prop de l’estació de Renfe del centre urbà, quan van robar el moneder de la dona d’una motxilla. Un dels denunciats ha quedat detingut.

Els fets van passar aquest dimecres, 21 de febrer, cap a les 16.15 hores, quan una patrulla policial va veure aquestes persones a prop de l'estació de tren de Renfe de Cerdanyola Centre controlant l’entorn amb una actitud sospitosa i, davant del seu comportament, van decidir seguir-los discretament.

Aleshores, els cinc sospitosos es van col·locar estratègicament al costat d’una dona d’edat avançada que sortia de l’estació de tren i van intentar obrir-li la motxilla que portava a l’esquena, però no ho van aconseguir ja que la dona va entrar en una botiga. En cap moment la dona va adonar-se del que li volien fer. Poc després, quan la dona va sortir de la botiga, els sospitosos van tornar a intentar obrir-li la motxilla i, en aquesta ocasió, si que ho van aconseguir i li van sostreure el moneder.

Els agents van poder aturar les cinc persones i denunciar-les penalment com a presumptes autors del furt. Un d’ells va quedar detingut ja que tenia vigent una ordre de detenció. Al moneder hi havia 90 euros que van poder ser retornats a la víctima.

A les imatges que acompanyen aquesta notícia es pot veure la seqüència del robatori: seguiment de la dona (imatge vertical), intent de furt (imatge superior a la dreta) i la dona marxant amb la motxilla oberta (imatge inferior a la dreta).