Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els Mossos detenen un lladre a Cerdanyola després d’una persecució des de Sabade...
Els Mossos detenen un lladre a Cerdanyola després d’una persecució des de Sabadell Moment de la detenció després d'interceptar el cotxe blanc amb la porta oberta

Els Mossos detenen un lladre a Cerdanyola després d’una persecució des de Sabadell

8 de febrer de 2023 a les 9:00

Un robatori amb força a un bar de Sabadell va provocar una persecució policial que finalitzava al carrer de Josep Tarradellas de Cerdanyola amb la detenció d’un dels integrants del cotxe que s’havia donat a la fuga. Els fets van passar la nit de dilluns 6 a dimarts 7 de febrer.

Les sirenes i llums de diversos vehicles dels Mossos d’Esquadra van alertar veïns de la zona de Serragalliners a les 02.45 hores de la matinada d’aquest passat 7 de febrer quan els agents van interceptar al carrer de Josep Tarradellas un vehicle que s’havia donat a la fuga després d’un robatori amb força a Sabadell.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra venia perseguint des de Sabadell al vehicle a la fuga i a l’arribar a Cerdanyola es van afegir altres cotxes policials -fins a 6 vehicles es van comptar en el moment de la detenció- i van aconseguir detenir un dels integrants del cotxe.  

Galeria d'imatges