Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Els muntatges curts per nens de 0 a 3 anys, principal novetat
Els muntatges curts per nens de 0 a 3 anys, principal novetat

Els muntatges curts per nens de 0 a 3 anys, principal novetat

17 de setembre de 2002 a les 0:00

Rosa Maria Soler, responsable del grup de Rialles de Cerdanyola, anuncia com una de les novetats d’aquesta catorzena edició de la Mostra de Rialles serà la dedicació d’espais ""de curta durada i interactius"" per a nens de 0 a 3 anys. També serà novetat la reserva d’un espai destinat exclusivament a la dansa a l’escola Montserrat i la realització per primera vegada de samarretes commemoratives.
Elvira González, la presidenta del Moviment Rialles de Catalunya, remarca que aquestes novetats no suposen cap retall en la qualitat de la resta d'espectacles. De fet, González indica que la consolidació de la Mostra de Rialles com aparador del teatre infantil i juvenil ha provocat que cada cop més els artistes reservin la presentació dels seus muntatges per la fira de Cerdanyola, com és el cas de Marcel Gros-que presentarà l'espectacle ""De cap a peus""- o Teatre Arca que estrenarà ""La biblioteca Màgica""-, i que també hi participin grups de les Illes Balears, el País Valencià, Galícia, Andalusia i Madrid.
La presentació de la Mostra anirà a càrrec del Mag Larí, que relleva així com pregoner de la fira de l'espectacle infantil i juvenil al pallaso Marcel Gros.