Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els opositors a l'ecoparc de Can Cabanyes reclamen comprensió als cerdanyolencs

Els opositors a l'ecoparc de Can Cabanyes reclamen comprensió als cerdanyolencs

25 de febrer de 2002 a les 0:00

Eduardo Giménez, portaveu de la Plataforma Vallès Net de Residus, ha reclamat una reflexió als ciutadans de Cerdanyola sobre les causes de les mobilitzacions veïnals a Ripollet en contra del projecte d'ecoparc de residus a la zona de Can Cabanyes, al terme municipal de Montcada i Reixac però molt pròxima a Ripollet.
Giménez destaca que els cerdanyolencs han d'entendre que les mobilitzacions no són polítiques sinó en defensa de la qualitat de vida i dels drets dels ciutadans i indica que demana aquesta reflexió als ciutadans davant la carta enviada per l'alcaldessa de Cerdanyola sobre el projecte de camp de golf. Segons Giménez, l'alcaldessa defensava a la carta els beneficis d'un camp de golf sobre altres possibles equipaments com una planta de tractament de residus i per això el portaveu de la Plataforma Vallès Net de Residus demana comprensió als ciutadans de Cerdanyola.
Giménez i altres 11 membres de la plataforma mantenen un tancament indefinit a l'Ajuntament de Ripollet en contra del projecte d'ecoparc de Can Cabanyes des del passat dissabte al migdia. Els tancats demanen diàleg amb els responsables de l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient i la convocatòria d'un referèndum sobre el projecte entre els veïns de Ripollet.
Per la seva banda, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, afirma que el tancament és producte d'una manipulació política de la protesta, remarca que el diàleg és difícil perquè hi ha hagut agressions per part d'opositors al projecte e membres del govern municipal i destaca que el Ple Municipal del 13 de febrer va rebutjar àmpliament la convocatòria del referèndum demanat.