Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Els pisos buits del conegut com edifici de funcionaris tornen a protagonitzar el...
Els pisos buits del conegut com edifici de funcionaris tornen a protagonitzar el 'plenillo'

Els pisos buits del conegut com edifici de funcionaris tornen a protagonitzar el 'plenillo'

31 de maig de 2023 a les 9:33

L’última Audiència Ciutadana del mandat va tornar a tenir la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca com a protagonistes i els pisos buits del conegut com edifici de funcionaris com tema de debat.

José Castro, un dels portaveus de la PAH, insistia que en aquest edifici, hi ha pisos “quan hi ha famílies en un hostal i no en un habitatge en condicions dignes” i proposen que tornin als pisos on vivien fins que es solucioni la seva situació.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, explicava que està en marxa un tràmit per fer un contracte que permeti posar aquests pisos a disposició de famílies vulnerables al més aviat possible.

Una mare amb tres fills va queixar.se aleshores destacant que es sentia tractada “com un numero”, mentre des de Guanyem, Adrià Guimerà, destacava que “s’admeten irregularitats per pagar factures” -en referència als reconeixements d’obligacions amb proveïdors que es van aprovar posteriorment a la sessió oficial del Ple- i reclamava que “també s’admetin per salvar vides”. Per la seva banda, la portaveu d’ERC, Helena Solà, afegia que és una anomalia que “una mare hagi de venir al Ple per reclamar un habitatge” i destaca que "potser s'haurà de canviar el reglament perquè de vegades la realitat et passa per sobre i aquí s'ha d'actuar perquè certament no són números són persones".