Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els portaveus veïnals afirmen que Bellaterra està ''orfe'' de serveis

Els portaveus veïnals afirmen que Bellaterra està ''orfe'' de serveis

22 d'octubre de 2002 a les 0:00

La pavimentació dels carrers, l'estat del clavegueram, l'enjardinament d'alguns punts, les entrades i sortides, la situació de les voreres, la falta de serveis i d'equipaments municipals són alguns dels problemes que pateix el barri de Bellaterra, segons el president de la Unió de Veïns (UVB) del barri, Joan Ros, que assegura ''sentir-se orfe de serveis i transport públic dins d'una llista enorme'' de deficiències.

Ros posa com exemple la construcció del Centre Cívic del barri del que assegura que és un projecte ''de fa ja 4 o 5 anys que físicament està aturat'', tot i que manifesta que l'Ajuntament ja ha comunicat a l'entitat veïnal que les obres s'han adjudicat i assegura tenir l'esperança que les obres s'iniciïn en poquíssimes setmanes.

El president de la UVB manifesta que, en temes concrets, hi ha hagut ''una certa millora'' en les relacions de l'entitat i els veïns amb l'Ajuntament, en especial amb la designació d'un tècnic municipal per fer un seguiment de la situació del barri, fet que considera un encert, ''però en un any no pots arreglar les mancances de 30''. Ros indica que hi ha molta feina acumulada però destaca que existeix un canvi de tendència positiu.

Joan Ros manifesta que la UVB fa. en moltes vegades, d'Ajuntament substitutiu amb el suport que es dóna a les entitats del barri per desplegar activitats a Bellaterra, al marge de les organitzades directament per l'entitat veïnal com la Festa Major o la Cavalcada de Reis. Segons Ros, la UVB intenta crear un marc en el què les iniciatives es puguin desenvolupar i que les associacions segueixin el seu curs però sabent que la UVB pot servir ''de paraigua i suport''.