Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Els presidenciables de l’EMD de Bellaterra fan una crida a l’alta participació
Els presidenciables de l’EMD de Bellaterra fan una crida a l’alta participació

Els presidenciables de l’EMD de Bellaterra fan una crida a l’alta participació

28 de maig de 2023 a les 12:12

Ramon Andreu, de Gent per Bellaterra; Quim Oltra, d’Esquerra Republicana; Àngel Vázquez, del Partit dels Socialistes; Josep Maria Riba, de Bellaterra Endavant; i Jordi Clarà, d’Impuls Municipal, han coincidit en desitjar una alta participació.

Ramon Andreu, candidat de Gent per Bellaterra, ha votat al Centre Cívic de Bellaterra amb una crida a la participació de l’electorat per aconseguir que els resultats siguin el més representatius possible del pensar de la ciutadania. El cap de llista de GxB, que es presenta per partida doble a l’alcaldia de Cerdanyola i la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, només espera que les urnes determinin “el que la gent realment vol”.

Quim Oltra, presidenciable d’ERC votava al col·legi electoral del Turó de Sant Pau esperant que la jornada d’avui suposi la consolidació del projecte que Esquerra defensa des de fa 8 anys i que igualin o augmentin els seus dos representants a la Junta Veïnal actual.

Àngel Vázquez, presidenciable del PSC votava al Turó de Sant Pau, amb la satisfacció, d’entrada, de que el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) s’hagi presentat per primer cop a la presidència de l’EMD, cosa que considera una mostra de la intenció d’implicar-se en Bellaterra del govern municipal i espera aconseguí representació a la Junta Veïnal.

El presidenciable de Bellaterra Endavant, Josep Maria Riba, votava al Centre Cívic de Bellaterra, espera l’alta participació habitual en aquest sector del municipi i amb “la il·lusió d’un canvi que Bellaterra necessita” perquè les coses es poden fer d’una altra manera i “amb una projecte de poble diferent”.

El presidenciable d’Impuls Municipal per a l’EMD de Bellaterra, Jordi Clarà, considera que l’important és que la gent i vagi a votar amb l’esperança que aquesta nova formació estigui present tant a l’Ajuntament de Cerdanyola, amb Elisenda de Clascà, com a la Junta de Veïns de Bellaterra.

Galeria d'imatges