Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Els primers sondejos a Cerdanyola indiquen un augment del vot d'esquerra
Els primers sondejos a Cerdanyola indiquen un augment del vot d'esquerra

Els primers sondejos a Cerdanyola indiquen un augment del vot d'esquerra

25 de maig de 2003 a les 0:00

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cerdanyola i responsable del procés electoral a la nostra ciutat, Joaquín Gairín, ha manifestat en roda de premsa que un sondeig realitzat a la nostra ciutat en algunes meses electorals i amb el vot per correu indiquen una tendència d'augment del vot d'esquerra a Cerdanyola.

Gairín manifesta que aquest sondeig, sense cap mena de validesa oficial, indica una tendència a l'alça d'Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra Alternativa (ICV/EA) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), i el manteniment però amb una possible baixa de Convergència i Unió (CiU) i Partit Popular (PP).

Joaquín Gairín ha remarcat com a dada especialment positiva l'alta participació assolida a la nostra ciutat, superant en 10 punts el percentatge de votants de les passades eleccions municipals de 1999.

El responsable del procés electoral a la ciutat ha confirmat que a les 21.45 hores es realitzarà una nova conferència informativa en què s'espera ja disposar de dades oficials sobre l'escrutini de vots.