Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Els recàrrecs del Tribut Metropolità arriben a l’Audiència Ciutadana del Ple
Els recàrrecs del Tribut Metropolità arriben a l’Audiència Ciutadana del Ple

Els recàrrecs del Tribut Metropolità arriben a l’Audiència Ciutadana del Ple

26 de gener de 2024 a les 9:51

Representants de la Plataforma No al Tribut Metropolità es van queixar ahir a l’Audiència Ciutadana del Ple Municipal de Cerdanyola per l’arribada de rebuts del Tribut amb recàrrec i sense que s’hagi fet un preavís d’aquest pagament. Des del govern municipal afirmen que s’ha traslladat aquesta preocupació ciutadana a l’AMB i s’espera que es doni una solució en pocs dies.

El portaveu de la plataforma ciutadana, Ignacio Laguna, destaca que aquest any s’ha tornat a repetir un fet que ja havien denunciat l’any passat,  l’arribada de requeriment de pagament del Tribut Metropolità amb un increment del 5% sense previ avís, cosa que creu que és una manera de fer que la ciutadania domiciliï el pagament de l’impost “quan no està obligada a fer-ho”.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va confirmar que aquestes queixes han arribat a l’Ajuntament i el govern municipal ha traslladat aquesta preocupació a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’objectiu “que es doni una solució al més aviat possible, en dies, a una problemàtica que s’ha detectat” també en altres municipis.

El regidor de Junts, Joan Sánchez, va intervenir per destacar que “l’única solució lògica” és que es retorni l’import a qui ha pagat amb recàrrec sense preavís i l’alcalde va respondre que això és el que s’ha demanat però que no pot confirmar que és el que passarà ja que s’està a  l’espera de resposta de l’AMB.