Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Els sindicats insisteixen en la retirada de la reforma de les prestacions d'atur
Els sindicats insisteixen en la retirada de la reforma de les prestacions d'atur

Els sindicats insisteixen en la retirada de la reforma de les prestacions d'atur

15 de juliol de 2002 a les 0:00

Els sindicats CC OO i UGT realitzen avui una nova protesta contra el decret de Reforma de les Prestacions d'atur davant les Oficines de Treball de la Generalitat i de l'Inem, també a Cerdanyola. Segons els sindicats, la mobilització coincideix amb un doble objectiu: informar als ciutadans de les conseqüències pràctiques de les mesures aprovades pel Govern Central i fer arribar als parlamentaris la necessitat d'escoltar la reivindicació dels més de 10 milions de treballadors que afirmen van participar a la vaga general del 20 de juny.
Saturnino Bernal, secretari general de CC OO a Cerdanyola-Ripollet, considera que els canvis de ministres al Govern és una de les primeres conseqüències de la vaga del 20 de juny, tot i que dubta que aquests canvis tinguin repercussió en la política del Partit Popular (PP). Bernal dubta que hi hagi una voluntat real del PP d'obrir-se al diàleg i rectificar els punts més conflictius del decret de prestacions de l'atur i assegura que l'única possibilitat seria que el PP tingués uns resultats electorals adversos en els pròxims comicis municipals.
Els responsables sindicals destaquen que després de l'estiu tornaran les mobilitzacions amb una marxa sobre Madrid el dia 21 de setembre i una manifestació pels carrers més cèntrics de la capital de l'Estat el dia 22.