Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Els treballadors i la direcció de Tycsa acudeixen avui a la mediació

Els treballadors i la direcció de Tycsa acudeixen avui a la mediació

21 de gener de 2003 a les 0:00

Representants dels treballadors i de la direcció de l'empresa Trenzas y Cables de Acero (Tycsa) celebraran avui una reunió al Centre de Mediació, Arbitratge i Conciliació (Cemac) amb l'objectiu d'avançar en les negociacions sobre la recol.locació dels 156 empleats de la plantilla de la factoria de Cerdanyola, un cop que l'empresa ha confirmat el seu tancament.

El comitè d'empresa de Tycsa, però, ja s'ha avançat als esdeveniments i ha demanat oficialment al departament de Treball de la Generalitat el permís per fer una nova vaga del 27 al 31 de gener davant la possibilitat que la mediació d'avui sigui infructuosa. Els treballadors ja van iniciar dilluns de la setmana passada una vaga que un dia després ajornaven com mostra de bona voluntat en les negociacions amb la direcció.

Els representants dels treballadors reclamen que la recol.locació de la plantilla sigui íntegrament als centres que Tycsa i el grup al que pertany, Compañía Española de Laminados (Celsa), té a Catalunya, principalment Riviére de Cerdanyola i el centre de Celsa de Castellbisbal. Tanmateix, la direcció de l'empresa ofereix una bona part de les recol.locacions als centres que té repartits per diverses ciutats espanyoles com Gijón, Santander, Vitoria i Toledo.