Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Els veïns de Montflorit demanen atenció específica per les necessitats del barri
Els veïns de Montflorit demanen atenció específica per les necessitats del barri

Els veïns de Montflorit demanen atenció específica per les necessitats del barri

16 d'octubre de 2002 a les 0:00

Els representants de l'Associació de Veïns i Amics de Montflorit (AVAM) reclamen una atenció específica per les característiques especials del barri. La pavimentació dels carrers i la neteja de la zona són alguns dels problemes destacats d'un barri en el que l'arribada del bus urbà ha estat una de les principals novetats de l'any.
Joan Burillo, secretari de l'AVAM, comenta que Montflorit ""és una berruga que molesta"" perquè té necessitats específiques ""amb desnivells, corbes molt pronunciades, falta de visibilitat per la circulació de vehicles i moltes cases unifamiliars"". En aquest sentit, representants de l'entitat i de l'Ajuntament han fet una enquesta entre els veïns per detectar, ""porta per porta"", l'existència de sots al paviment, de problemes ales voreres, la runa d'obres o els solars bruts o mal tancats. Burillo indica que la majoria dels solars sense protecció, ""i en els que la gent corre el risc de caure"", són de l'administració.
El secretari de l'AVAM reclama, en aquest sentit, que l'Ajuntament faci una proposta d'instal.lació de contenidors especials per la recollida del material dels jardins, ""encara que només sigui en temporades puntuals"".
D'altra banda, el representant veïnal es congratula de la posada en marxa del servei de bus urbà ""que portàvem 40 anys esperant"". Burillo indica que el servei soluciona els problemes del 80 o 85 percent de veïns del barri, ""però hi ha un 15 percent de gent molt queixosa que ha de ser conscient que són carrers amb maniobres complicades, cotxes aparcats que impedeixen el pas del bus, etc"". No obstant, Burillo destaca que ""hem de reconèixer que està bé, però no hem d'agrair-ho"".