Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Els Xiscnèfils obren curs amb un viatge per les emocions àcid, entranyable i a r...
Els Xiscnèfils obren curs amb un viatge per les emocions àcid, entranyable i a ritme de tango

Els Xiscnèfils obren curs amb un viatge per les emocions àcid, entranyable i a ritme de tango

14 de setembre de 2023 a les 11:56

La comèdia argentina Empieza el baile és la proposta del cineclub Xiscnèfils per obrir, avui, 14 de setembre, nou curs cinematogràfic a l'Ateneu amb una pel·lícula de Marina Seresesky interpretada per dos dels més grans actors argentins de l’actualitat: Darío Grandinetti i Mercedes Morán.

 

Carlos (Darío Gradinetti) i Margarita (Mercedes Morán) van ser la parella de tango més famosa i reconeguda de la seva època. Avui, no queda res d’aquella esplendor, d’aquella passió que els va portar a compartir, escenaris, viatges i vida… Carlos viu a Madrid, gaudint de la segona oportunitat que li ha donat la vida i Margarita viu a Buenos Aires immersa en la pobresa i l’oblit, però amb aquest humor sorneguer i canalla que sempre l’ha caracteritzat. Al costat del seu inseparable amic Pichuquito (Jorge Marrale), la parella inicia un viatge des de la ciutat de Carlos Gardel fins al peu de la serralada dels Andes a la recerca de respostes, que els enfrontarà als seus records, a les seves pors, però sobretot als seus veritables desitjos.

 

La pel·lícula està revestida d’un humor àcid que la converteix en una road-movie atípica l’igual que és una comèdia romàntica atípica. La seva directora, Marina Seresesky, destaca que és una història d’amor, però no només romàntica, sinó d’amistat, d’amor als llocs que et marquen, a les essències dels personatges. Al temps que el protagonista, Darío Grandinetti, indica que també és una història d’amor a un ofici: el tango.

Empieza el baile es projectarà aquest dijous, 14 de setembre, al teatre Ateneu a partir de les 20.30 hores.