Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Els Xiscnèfils projecten una lloa a la senzillesa firmada per Wim Wenders al Jap...
Els Xiscnèfils projecten una lloa a la senzillesa firmada per Wim Wenders al Japó

Els Xiscnèfils projecten una lloa a la senzillesa firmada per Wim Wenders al Japó

14 de març de 2024 a les 8:39

El cineclub Xiscnèfils projecta aquesta setmana a l’Ateneu -dijous14, 20.30 hores- Perfect Days, un exquisit drama sobre la felicitat en les coses senzilles que dirigeix un del grans del cinema, Win Wenders – L’amic americà; Paris, Texas; El cel sobre Berlin; L’estat de les coses; Buenavista Social Club; La sal de la terra...-.

Perfect Days narra la història d’Hirayama -interpretat per Koji Yakusho-, que sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Fora de la seva estructurada rutina diària, gaudeix de la passió per la música i els llibres. Li encanten els arbres i els fa fotos. Una sèrie de trobades inesperades revelen a poc a poc més del seu passat.

Des dels Xiscnèfils destaquen que Perfect Days és un “exquisit drama sobre la gratitud i la bellesa de les petites coses quotidianes”, una senzillesa en què es pot trobar la felicitat. Per al cineclub, la darrera pel·lícula de Wenders és una “magnífica història sensible i humana” amb un “poderós sentit visual” i una gran fotografia de Tòquio.

Perfect Days es projecta aquest dijous, 14 de març, a les 20.30 hores al teatre Ateneu. La presentació de la pel·lícula prèvia a la projecció anirà a càrrec de Cine Àsia, col·lectiu especialitzat en la cinematografia oriental.