Empat agredolç a Picassent (5-5) Foto: @CERDANYOLAFC

Empat agredolç a Picassent (5-5)

5 de novembre de 2023 a les 16:23

El Cerdanyola remunta un 4-1 al descans, en una excel·lent segona part. Amb el 4-5, el Picassent empatava el partit quan faltaven només 7 segons per acabar.

Els homes de Santi Lara visitaven una pista i un rival molt complicat, el Picassent, a qui mai abans havien guanyat (tres derrotes i un empat). A més, tots dos arribaven en dinàmiques oposades: els valencians eren tercers a la classificació en un gran inici de temporada, mentre que el Cerdanyola arribava novè amb un començament força discret i irregular. El partit començava, amb ple a la graderia i amb ambient hostil. Una afició poc respectuosa des del primer minut amb els membres de la plantilla verda, que intentaven escalfar el matx des del principi. Nacho avançava els seus en una distracció a pilota aturada (1-0). Poc després, Samu aprofitava novament una acció d'estratègia indirecta per posar el 2-0. No començava gens bé el partit, i els de Lara tampoc aprofitaven les oportunitats clares que tenien. Àlex i Héctor no estaven encertats fallant al segon pal gairebé sense oposició. Tampoc aprofitava el Cerdanyola una superioritat numèrica després de l'expulsió del porter Randy per mans fora de l'àrea. Jose feia el 3-0 en un contracop deixant els visitants molt tocats. Santi reaccionava amb el porter jugador, i en la primera jugada, Héctor retallava distàncies (3-1). El Cerdanyola arriscava i el Picassent aprofitava una recuperació per pujar el quart a l'electrònic abans del descans, obra de Samu.

A la segona part, Lara continuava apostant d'inici pel porter jugador, observant mancances en la defensa rival, i en la primera jugada Àlex retallava distàncies (4-2). Poc després, Dani Alonso també marcava amb el joc de cinc, posant contra les cordes els locals que quedaven força estabornits amb el bon joc de cinc del Cerdanyola. Bussi es topava amb el travesser, però poc després Héctor empatava el partit (4-4). Els verds es mostraven molt superiors als rivals amb la superioritat en pista, i el partit havia canviat totalment. Els de Lara trobaven perill amb insistència però sense encert. Fins que Héctor marcava el hattrick amb un gran gol amb el cap (4-5) quan faltaven tres minuts. Just en aquest moment, hi havia algun problema amb el crono i semblava que afegien temps del que realment restava. Reaccionaven els locals amb joc de cinc, però la tenia Bernat per sentenciar, sense èxit. En l'última jugada, Samu xutava de lluny exigint Pol Carmona, que s'estirava per evitar l'empat, però el rebot arribaria als peus de Jose que posava el 5-5 a falta de només 7 segons.

Poc premi pel Cerdanyola en un partit amb dues parts totalment diferenciades. La falta d'encert i les errades en defensa de pilota aturada, no han permès sumar una victòria als de Lara en una pista amb un ambient molt caldejat. El Cerdanyola no coneix la victòria en els seus últims cinc partits de lliga (tres empats i dues derrotes).

FITXA DEL PARTIT

Picassent FS (5): Randy (P), Joan, Àlex (C), Nacho (1) i Hugo - cinc inicial - Andrés (P), Paco, Jordi, Samu (2), Jose (2), Pablo i Wallner.

Cerdanyola FC (5): Pol (P), Jordi, Dani (1), Bernat i Àlex (1) - cinc inicial - Adri (P), Bussi, Héctor (3), Javi (C), Josep, Arnau i Isaac.

Gols: 1-0 Nacho (2'), 2-0 Samu (5'), 3-0 Jose (12'), 3-1 Héctor (14'), 4-1 Samu (16'); 4-2 Àlex (21'), 4-3 Dani (23'), 4-4 Héctor (32'), 4-5 Héctor (37'), 5-5 Jose (40').