Empat que cal donar per bo Carlos Martínez (Cerdanyola FC - Hercules CF) / Mireia Sanz

Empat que cal donar per bo

25 de febrer de 2024 a les 20:31

Partit molt igualat entre Cerdanyola FC i l'Hèrcules CF on les ocasions han escassejat i les defenses s'han imposat als atacs (1-1). S'avançaven els locals després d'una gran passada de Max Marcet cap a Carlos Martínez, que definia de luxe per fer el primer al minut 64'. Els alacantins apretaven fins al final i han trobat el gol al 82' després d'una rematada sota pals de Josema Gómez

Tant Cerdanyola com Hèrcules necessitaven puntuar. Uns per apropar-se a la permanència, i altres per continuar en la lluita per l'ascens de ple. La batalla tàctica prèvia l'ha guanyat Oliver Ballabriga, ja que Rubén Torrecilla esperava un equip que pressionés a dalt en la sortida de la pilota. El tècnic de Rubí ha decidit no fer-ho perquè havia jugadors a dalt que tenien molt perill en el joc directe. El matx es presentava molt intens, i amb unes defenses que no volien concedir res degut a la pólvora ofensiva. Boris Garrós i Marcos Mendes, que ambdós portaven nou gols. I així ha passat la primera part, amb l'absència d'ocasions i les defenses refusant-ho tot. Un pel avorrida per l'espectador.

Els segons quaranta-cinc minuts han sigut semblants, però uns alacantins que sortien amb més ganes de dominar i tenir la pilota. El Cerdanyola, però, tancava molt bé els forats per sortir de pressa. D'un córner a favor els blanc-i-blaus ha vingut el gol local. Adam Cherradi ha conduït per banda dreta amb rapidesa, l'Hèrcules ha replegat molt bé, però no han pogut tallar la passada cap a Max Marcet i aquest, de manera deliciosa, ha buscat a Carlos Martínez de primeres per sobre de la defensa. Martínez ha lluitat amb tot per fer-se un espai i rematar a porteria per fer el primer (64'). Arribaven les urgències als visitants i començaven a fer canvis ofensius i obligar al Cerdanyola a tancar-se. Ho han intentat amb insistència, i al final han trobat el premi en una pilota lateral que quedava morta a l'àrea petita i Josema Gómez posava la cama per empatar el duel (82').

Punt agredolç perquè el gol de l'empat ha arribat al final, però que continua deixant al Cerdanyola a set de la permanència en un moment de la lliga on s'enfronten a tots els rivals directes en les pròximes jornades. Aquest empat es mirarà d'una altra manera si es guanya el diumenge vinent al camp de La Nucia el diumenge a les 18:00 h.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC: Álex Sánchez, Bruno Lorente, Manu Castillo, Manel Martínez, Guille Torres, Iñaki Recio, Adam Cherradi, Nico Kata (Nico Olmedo, 90’), Max Marcet (C) (Jon Vega, 78’), Carlos Martínez (Joel Castillo, 90’) i Boris Garrós (Moha Ezzarfani, 78’).

Hèrcules CF: Carlos Abad (C), Alfonso Candelas (Alberto Retuerta, 82’), Josema Gómez, Ryan Nolan, Samu Vázquez, Miguel Mari, Roger Colomina (Agus Coscia, 75’), Carlos De La Nava, Alvaro Hernaiz (Calvin Ketu, 82’), Javi Moreno i Marcos Mendes.

Gols: 1-0 Carlos Martínez 64’) i 1-1 Josema Gómez (82’).

Targetes: Per part local ha sigut amonestat amb groga Adam Cherradi (53’).