Empat sense gols a Girona

24 de gener de 2022 a les 8:37

El Cerdanyola FC marxa amb un punt de Torres de Palau després d’empatar a 0 contra el Girona FC, en un partit on tots dos conjunts van tenir ocasions clares per veure porteria.

Després de la victòria contra el CE Júpiter, el Cerdanyola FC visitava el Municipal de Torres de Palau amb l’objectiu de sumar el segon triomf consecutiu. Per això, havia de guanyar al Girona FC, un dels equips que més possessió té de la lliga i que a la Bòbila es va imposar amb un clar 1-5 a les verdes.

Els primers minuts de partit van ser de tempteig per part de tots dos equips. Van ser les blanc-i-vermelles les que van tenir les primeres ocasions per marcar el primer gol del matx a pilota aturada, però cap d’elles va veure porta. La més clara va ser al minut 24 en les botes de Duna Blasco, que amb un xut llunyà va posar a prova a Lucía Hernández. Per part de les verdes, va donar el primer ensurt a les locals al minut 35, quan Andrea Granados va fallar un mà a mà amb Ainoa Díaz. Ara bé, la més clara del primer temps va ser per Carla Bartolomé, quan un xut llunyà dels seus es va estavellar al travesser en el minut 44. Amb el 0-0 es va arribar al descans.

A la represa, tots dos entrenadors van moure banqueta per ficar pólvora a la davantera. Va ser el Girona l’equip que més va insistir per anotar el primer de la tarda, on va destacar l’ocasió d’Aina Sararols al minut 58, quan després de batre a Lucía Hernández, va desaprofitar l’oportunitat de fer l’1-0, ja que Eybis Medina va treure la pilota sota pals. La resposta de les vallesanes va ser immediata, mitjançant una ocasió de Núria Ortega des del cor de l’àrea. Als instants finals van ser d’absoluta incerteza, ja que tots dos conjunts assetjaven la porteria rival en busca del gol de la victòria. Les locals ho provaven des del xut des de fora l’àrea, cap d’elles amb encert. La última del partit la va tenir Mariam Sarhani al temps afegit, amb un xut creuat que va acabar dins la xarxa, però que l’àrbitre va anul·lar per fora de joc de la davantera. Finalment, el matx va acabar tal i com va començar: amb el 0-0 inicial.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC continua setè a la taula amb 18 punts. La propera setmana rebrà la visita de la PBB La Roca. Serà diumenge a les dotze del matí a la Bòbila.

Fitxa tècnica:

Girona FC (0): Ainoa Díaz; Maria Rodríguez (Virginia Parella 46’), Paula Lloret, Neus Juncà, Gabriela Rodríguez (Sònia Brugués 46’); Mar Imbergamo, Paula Rosales, Aida Illas (Paula Góngora 63’); Andrea Rosa (Aina Zurita 72’), Miren Duque, Duna Blasco (Aina Sararols 46’).

Cerdanyola FC (0): Lucía Hernández; Andrea Bárbero, Andrea Blázquez, Itziar López (Núria Rivas 46’), Eybis Medina; Claudia Lázaro, Carla Bartolomé, Carla López (Júlia Llanet 68’); Mariam Sarhani, Mònica Brañas (Carlota Granados 70’), Andrea Granados (Núria Ortega 46’).