Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • En Comú Podem acusa el govern de no escoltar propostes i no concretar calendaris...
En Comú Podem acusa el govern de no escoltar propostes i no concretar calendaris d’execució Pedro Arco, portaveu Grup Municipal En Comú Podem

En Comú Podem acusa el govern de no escoltar propostes i no concretar calendaris d’execució

5 de juliol de 2024 a les 12:02

En Comú Podem lamenta que no es tinguessin en compte les seves propostes per a disposar ja d’una quarta escola bressol municipal i la poca disposició en general del govern a escoltar les propostes de l’oposició.

Audios

05-07-2024 Entrevista Pedro Arco (ECP)

El portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Pedro Arco, lamenta que el govern no hagi escoltat cap de les seves propostes per disposar d’una quarta escola bressol municipal, com “ubicar-la en un espai municipal i no pagant lloguer a un privat assumint unes instal·lacions que cal reformar, endarrerint l’obertura de portes un curs més”.

En Comú Podem considera que la implantació de la Zona de Baixes Emissions arriba molt tard i sense haver fet abans intervencions per compensar les restriccions de circulació tan necessàries com “nous aparcaments als accessos del municipi, millores de mobilitat a Montflorit, pacificar l’avinguda Primavera i millorar els camins escolars”. Arco recomana a la gent que s’informi bé sobre les exempcions de l’ordenança que poden sol·licitar si es veuen afectats per les limitacions de circulació.

Des d’En Comú Podem es feliciten per l’aprovació del Pla Local LGTBI i demanen que “d’aquí un any es faci una avaluació del mateix per anar-lo millorant de manera constant”.

Sobre el Pla d’Actuació Municipal (PAM) que el govern va presentar al darrer Ple, Pedro Arco remarca que “és un PAM més reduït que el de l’anterior mandat, sense concretar calendaris ni terminis d’execució i amb molt poca concreció en temes tan importants com la gestió del nou hospital, la construcció de la nova residència de la gent gran o la construcció d’habitatge social més enllà del previst al Parc de l’Alba”.

En Comú Podem va votar a favor de dues mocions d’ERC per preparar el municipi davant del risc d’incendis forestals i per a la retirada de materials d’amiant tot i fer notar que “en el primer cas ja es disposa del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) i en el cas de la recollida d’amiant voldríem suprimir les limitacions de recollida que té la deixalleria”.

En Comú Podem també va votar a favor de la moció en defensa de la dignitat i memòria de tots els represaliats i assassinats del franquisme i de la moció pel compliment del Reglament per a l’ús de la llengua catalana a l’Ajuntament.