Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • En Comú Podem critica l’escassa capacitat del govern per solucionar problemes en...
En Comú Podem critica l’escassa capacitat del govern per solucionar problemes encallats des de fa anys Pedro Arco, portaveu Grup Municipal En Comú Podem

En Comú Podem critica l’escassa capacitat del govern per solucionar problemes encallats des de fa anys

6 d'octubre de 2023 a les 10:53

En Comú Podem critica el que consideren escassa capacitat del govern per solucionar problemes encallats des de fa anys, com els REO vinculats al PEM Guiera, i per portar punts al Ple per via d’urgència sense que estigui motivada.

Audios

06-10-2023 Entrevista Pedro Arco (ECP)

El portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Pedro Arco, lamenta que “continuïn arribant al Ple reconeixements d’obligacions vinculats al PEM Guiera, prova evident de que passen els anys i el govern és incapaç de trobar-hi una solució”. També veu amb preocupació el baix índex d’inversions, “amb una despesa de 3 milions sobre els 24 previstos i sense indicis que a final d’any es pugui arribar a un 30% d’execució pressupostària”.

Arco critica que el govern portés al Ple de setembre una modificació de pressupost per via d’urgència “sense donar cap explicació ni temps per estudiar l’expedient i sense justificar una urgència que no veu prou motivada”.

Sobre l’aprovació d’una modificació a l’ordenança de terrasses, Pedro Arco incideix en la manca de participació del veïnat en la redacció de l’ordenança, “quan és una part plenament implicada a l’hora de buscar solucions per garantir la convivència en qüestions tan importants com la contaminació acústica o el gaudi de l’espai públic”.

El Ple va aprovar una moció d’ECP per garantir els drets de l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu i el reconeixement dels drets del personal auxiliar d’educació especial. També va aprovar una altra moció d’ECP  de rebuig a les actituds sexistes i masclistes en l’àmbit esportiu, tot i que Pedro Arco es mostra sorprès “perquè cap entitat esportiva de la ciutat s’hagi manifestat per recolzar a Jennifer Hermoso o per condemnar les actituds i declaracions masclistes i vexatòries de l’expresident de la RFEF”.