Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • En Comú Podem pensen que l’Agenda Urbana Local arriba molt tard
En Comú Podem pensen que l’Agenda Urbana Local arriba molt tard Pedro Arco, portaveu Grup Municipal En Comú Podem

En Comú Podem pensen que l’Agenda Urbana Local arriba molt tard

3 de maig de 2024 a les 12:10

En Comú Podem pensen que l’Agenda Urbana Local aprovada al Ple d’abril arriba molt tard, com tantes altres qüestions com les escoles bressol o polítiques d’habitatge que s’havien acordat i el govern ha incomplert.

Audios

03-05-2024 Entrevista Pedro Arco (ECP)

El portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Pedro Arco, diu que “l’Agenda Urbana de Cerdanyola posa damunt la taula moltes qüestions per les quals es ve lluitant des de fa anys, però arriba tard, com és el cas de la Zona de Baixes Emissions o un nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) eternament pendent”.

Arco assegura que “és molt difícil restablir la confiança amb el govern del PSC després que al passat mandat s’arribés a diversos acords que no s’han complert, com un centre de dia, la quarta escola bressol municipal o polítiques valentes d’habitatge”.

Des d’En Comú Podem consideren que situacions de degradació de l’espai públic com les denunciades per pares i mares de l’escola Escaladei sobre el Parc Nou “són conseqüència de no haver posat en marxa el Pla de Barris, haver dut a terme actuacions ineficaces i no tenir en compte les opinions dels veïns a l’hora de determinar les prioritats d’actuació a l’espai públic”. 

Sobre la intervenció de representants del Sindicat de la Policia Local a l’Audiència Ciutadana denunciant una situació de precarietat i reclamant millores laborals, Pedro Arco recorda que “és un tema que ja es ve arrossegant des del 2014, quan es va arribar a uns acords que se sabia eren impossibles de complir”.