Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • En marxa la segona edició del Cerdanyola Women Corporate

En marxa la segona edició del Cerdanyola Women Corporate

30 d'abril de 2024 a les 11:47

15 dones han iniciat el programa Cerdanyola Women Corporate que té com a objectiu impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses i visibilitzar el talent femení.

El programa formatiu i de mentories, Cerdanyola Women Corporate, adreçat a dones directives i empresàries per impulsar el seu lideratge i la seva carrera professional ha arribat a la seva segona edició organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola. La II edició va començar el divendres 19 d’abril i s’allargarà fins al 5 de juliol.

En total hi participen15 dones en el programa formatiu que és gratuït i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels Ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac.

Durant l'acte inaugural, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, va referir-se a l’èxit de la primera edició i va destacar que “el nostre objectiu és ajudar a les dones amb rol de lideratge a desenvolupar-se” i va encoratjar a les dones que participen aquest any en el programa “a gaudir i aprofitar l’experiència i sobretot a fer xarxa”. En el mateix acte, la regidora d’Igualtat, Andrea Borrego, va afirmar sentir-se satisfeta “amb els projectes a on l’empoderament de les dones sigui l’eix central”. Borrego també va referir-se a les estadístiques de dones en llocs de lideratge destacant que “aquestes deixen molt per desitjar, però hem millorat molt el paper de les dones dins de les empreses”.

El programa s’estructura en cinc mòduls d’habilitats directives i transformació digital. Es treballarà la marca personal, el lideratge amb perspectiva de gènere, les finances, la transformació digital, el lideratge conscient i la presa de decisions. Tancarem el programa amb les ponències de dues expertes i amb una sessió de networking entre les participants.

El programa s’allargarà fins al 5 de juliol amb sessions setmanals i presencials i sessions de mentories virtuals individuals.

Galeria d'imatges