Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • En marxa una nova edició del programa ‘Accelera el Creixement’
En marxa una nova edició del programa ‘Accelera el Creixement’

En marxa una nova edició del programa ‘Accelera el Creixement’

18 de maig de 2023 a les 9:27

Un any més, l'Ajuntament de Cerdanyola col·labora en el programa 'Accelera el Creixement' donant suport a empreses amb un alt potencial de creixement. Les inscripcions estan obertes fins al 12 de juny.

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, col·labora en la 12a edició del projecte Accelera el Creixement promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de donar suport a les empreses locals amb un elevat potencial de creixement.

El programa Accelera el Creixement té l'objectiu de potenciar les pimes locals a través d'un programa intensiu de formació i mentoratge. Amb aquest programa podran identificar els eixos de creixement de l’empresa a mig i llarg termini, per a poder implementar-los en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat a la seva mida. 

Des de l'any 2012, hi han participat 547 empreses, i tres anys després, de mitjana, han augmentat la seva plantilla un 31%, han incrementat la facturació un 31% i han millorat els beneficis abans d’impostos un 28%.

Les petites o mitjanes empreses interessades en fer créixer el seu negoci que vulguin conèixer amb més detall el programa Accelera el Creixement poden participar en una de les sessions previstes pel dijous 25 de maig, de 16 a 17h, o el divendres 2 de juny de 10 a 11h. Inscripcions a l'enllaç

Si volen participar en el programa cal omplir el full de participació i enviar-lo al correu electrònic info@acceleraelcreixement.com fins al 12 de juny de 2023.

Les empreses que vulguin rebre més informació del programa s’han de posar en contacte amb el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola trucant a l’àrea d’empresa al telèfon 935 947 050 o enviant un mail a empresa@cerdanyola.cat

Vídeo explicatiu del programa Accelera el creixement