Ensopegada a Can Xarau Foto: Enric GT

Ensopegada a Can Xarau

21 de gener de 2023 a les 23:41

El Cerdanyola CH va caure contra el CH Lloret (2-5) al pavelló de Can Xarau, partit que tancava la primera volta de la OK Liga Plata Grup Nord. Les jugades al contraatac del rival van ser determinants durant gran part de l'enfrontament.

Els verd-i-blancs s'enfrontaven al CH Lloret en l'onzena jornada de l'OK Liga Plata, partit que tancava la primera volta del campionat. En un inici, s'avançarien els visitants després d'una gran recuperació d'Aleix Pastor en defensa, que culminava el mateix jugador amb un xut creuat. El Cerdanyola tornaria a agafar el control, Víctor Bonilla tindria una clara ocasió contra la porteria defensada per Jordi Pinsach, que aturava el llançament del davanter. En una nova ocasió conduïda per Bonilla, Ignasi López resoldria al segon pal amb un toc suau, superant la porteria rival per empatar novament l'enfrontament

Quan semblava que el Cerdanyola recuperava el ritme ofensiu, un nou contraatac lloretenc conduït per Sergi Rojo, arribaria l'1 a 2. Pocs minuts més tard, Pere Urpí tindria la possibilitat d'igualar novament el duel. El jugador rematava una bola a la boca de la porteria que semblava colar-se a l'interior de la xarxa, però l'àrbitre decretaria servei neutral per tots dos equips després que el porter suposadament mantingués la bola a la línia de gol. A les acaballes de la primera part, una jugada embolicada dins l'àrea del Cerdanyola, que acabava resolent Xavi Pérez, significava l'1 a 3 per marxar cap a vestuaris

En la represa, el Cerdanyola sortiria molt més ofensiu. Una recuperació dels locals, que deixava sol Ignasi López contra el porter rival, servia perquè el capità cerdanyolenc fes el 2 a 3 en una de les primeres jugades del segon temps. Poc després, Aleix Pastor rebia targeta blava per una dura entrada sobre David Martínez. En la falta directa, Erik Gual era l'escollit, però el llançament final marxava lleugerament desviat al pal esquerre. Més tard el Lloret tindria una ocasió des del punt de penal. Albert Ramos, enviava la bola directament al pal, i en el rebot, 'Ninu' Pérez aturava per mantenir la diferència per la mínima. Tot i això, l'àrbitre tornaria a assenyalar una jugada favorable des de la bola parada pel Lloret, aquesta vegada des del punt de falta directa. Hugo Laguna no perdonava per fer el quart gol de l'equip visitant.

En el tram final de partit, Erik Gual rebria targeta blava per una dura entrada sobre un jugador rival al mig de la pista. El mateix Gual tornava a veure targeta per protestar la decisió arbitral. Al llançament de directa, Sergi Rojo enviaria la bola directament fora per sobre del pal llarg de la porteria de 'Ninu'. Quan faltaven set minuts pel final, un enèsim contraatac dels visitants servia perquè Hugo Laguna fes el cinquè i definitiu gol amb el qual finalitzava el partit. Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH tanca la primera volta de la lliga novè classificat amb 10 punts en onze jornades, un per sobre de CE Vendrell i Oviedo Roller, i a cinc de CDM CH. Per altra banda, el CH Lloret escala fins a la quarta posició de la taula amb 23 punts.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Gerard ‘Ninu’ Pérez (P), Erik Gual, David Martínez, Ignasi López (c), Marc Ramírez, Arnau Gangonells, Víctor Bonilla, Pere Urpí, David Ramírez i Marc Costa (P).

CH Lloret: Jordi Pinsach (P), Aleix Pastor (c), Pol Auguet, Hugo Laguna, Albert Ramos, Xavier Pérez, Marc Font, Sergi Rojo, Pau Castells i Andreu Muñoz (P).

Gols: 0-1, Aleix Pastor (2’); 1-1, Ignasi López (13’); 1-2, Sergi Rojo (16’); 1-3, Xavier Pérez (24’); 2-3, Ignasi López (27’); 2-4, Hugo Laguna (37’); 2-5, Hugo Laguna (46’).

Àrbitre: David Pedrola i Josep Pitarch.