Ensopegada a la pista del Vendrell Lubiáns - Cerdanyola CH (Escola Lubiáns)

Ensopegada a la pista del Vendrell

26 de novembre de 2023 a les 12:28

El Cerdanyola CH va caure a la pista del CE Vendrell (4-3) en la sisena jornada de la OK Liga Plata. Amb aquest resultat, l’equip pateix la primera derrota del campionat després de cinc victòries consecutives.

El conjunt verd-i-blanc no va poder endur-se cap punt contra el CE Vendrell a domicili en un partit condicionat, en gran part, per les errades defensives dels visitants. Els locals entrarien millor, generant ocasions de perill contra la porteria de 'Ninu' Pérez. De fet, colpejava primer el Vendrell amb un gol de Marc Cañellas. Tot i els intents de retornar l'empat al marcador, al Cerdanyola li costaria generar accions de mèrit en atac. Guille de Moya, en una dura entrada, rebia la targeta blava. Al llançament de falta directa, 'Ninu Pérez estaria sensacional aturant el llançament del capità Lluís Ferrer.

Tot i la bona acció del porter, escassos segons després una badada defensiva cerdanyolenca li permetria al mateix Lluís Ferrer fer el 2 a 0. Martí Portela, aprofitant un desajust en defensa, feia el 3 a 0 a l’electrònic. Com a resposta, David Ramírez superava al porter fent el 3 a 1 i tornar a col·locar als verds-i-blancs en la lluita pel partit pocs minuts abans del descans.

A la segona part, Antonio Mejía ampliaria encara més les diferències amb el quart gol vendrellenc. Amb el partit cada vegada més complicat, el Cerdanyola es veuria obligat a posar una marxa més. En una jugada d'insistència, Marc Coy aconseguia filtrar una molt bona passada dins de l'àrea del Vendrell perquè David Ramírez fes el segon gol visitant per col·locar el 4 a 2. Un gol als últims segons d'Erik Gual, no permetria finalment al Cerdanyola obtenir cap punt en la sisena jornada.

Amb aquest resultat l'equip pateix la primera derrota a la lliga i es col·loca segon classificat amb 15 punts. Per la seva banda, el Vendrell queda cinquè amb 10 punts.

Fitxa del partit:

CE Vendrell: David Toda (p), Aldo Mejía, Lluís Ferrer (c), Marc Cañellas, Gabriel Villares; Cels Portela, Jon Borrego, Biel Salvado, Martí Portela i Ferran Miravent (p).

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (p), David Martínez, Ignasi López (c), Marc Coy, Álvaro Giménez; Erik Gual, Marc Ramírez, David Ramírez, Guille de Moya i Darío Tapia (p).

Gols: 1-0, Marc Cañellas (8’); 2-0, Lluís Ferrer (15’); 3-0, Martí Portela (16’); 3-1, David Ramírez (17’’); 4-1, Antonio Mejía (33’); 4-2, David Ramírez (36’); 4-3, Erik Gual (50’).

Àrbitre: Josep Antoni Ribo i Xavier Valiente.