Ensopegada contra l’Igualada Cerdanyola CH / Núria Puentes

Ensopegada contra l’Igualada

12 de març de 2023 a les 20:00

El Cerdanyola va caure contra l'Igualada Femení a Can Xarau (2-4). El conjunt igualadí va remuntar en un partit molt dolent per part de les jugadores cerdanyolenques, que es compliquen la vida a la OK Liga Femenina.

L'equip no va poder puntuar contra l'Igualada en un duel que podria haver deixat molt de cara la continuïtat a l'OK Liga la temporada vinent. Durant els primers minuts, tot semblava indicar que al Cerdanyola podria resoldre el partit amb aparent facilitat. Començava avançant-se en el marcador l'equip vallesà amb un gran contraatac definit per Gemma Solé per fer l'1 a 0 als primers dos minuts.

La resposta de les jugadores dirigides per Jordi Mier arribaria mitjançant la falta directa després que Carla Castro veiés la targeta blava per una dura entrada. Des de la bola parada, Blanca Angrill aconseguia posar les taules novament en el partit. En una jugada calcada per l'altre bàndol, Carolina Herrera faria una dura entrada sobre Gemma Solé que l'àrbitre també castigava amb blava. En la directa, Gemma Solé amb una gran tècnica individual feia el 2 a 1 per tornar a posar per davant a les cerdanyolenques. En el tram final de primera part, en una jugada de qualitat Helena de Sivatte superava la porteria de Mariona Surós per establir novament l'empat a dos gols en l'electrònic. A partit d'aleshores, els atacs de l'equip igualadí s'incrementaran i el Cerdanyola, tancat en la seva pròpia àrea, no podria refer-se abans del descans.

Al segon temps, el Cerdanyola era superat per l'Igualada. Amb molt errors de les cerdanyolenques contra la porteria defensada per Laia Navarrete, el rival veuria com les seves opcions de treure un bon premi de Can Xarau anaven creixent. Així, en una nova jugada d'atac de l'Igualada, en un autogol de Maria Martín farcit de molta mala fortuna, l’Igualada s’avançava en el marcador amb el 2 a 3. A nou minuts pel final, Gina Balcells faria el 2 a 4, les nombroses errades del Cerdanyola en zona ofensiva ja no podrien remuntar el partit. Amb aquesta derrota, el Cerdanyola queda onzè classificat amb 19 punts. Per la seva banda, l’igualada Femení es col·loca dotzè amb 16, a tan sols tres de l’equip vallesà, que perd l'avantatge amb el descens i es complica la vida a l'OK Liga Femenina.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro, Anna Carranza, Natalia Crespo, Ariadna Carrión, Maria Martín i Estela Rubio (P).

Igualada Femení: Laia Navarrete (P), Patricia Miret (c), Aida Mas, Carolina Herrera, Helena de Sivatte, Blanca Angrill, Mar Bricolle, Gina Balcells, Carla Claramunt i Carla Batlle (P).

Gols: 1-0, Gemma Solé (2'); 1-1, Blanca Angrill (12'); 2-1, Gemma Solé (22’); 2-2, Helena de Sivatte (18’); 2-3 Maria Martín p.p. (36’); 2-4, Gina Balcells (41’).

Àrbitre: Oliver de Esteban.