Ensopegada del Cerdanyola a Picassent (3-2)

3 d'octubre de 2022 a les 11:51

Els de Santi Lara tornen a entrebancar-se amb el Picassent, equip que li ha guanyat els tres partits que han disputat entre ells. El dissabte van caure per 3 a 2; després de jugar una primera part molt fluixa. La derrota trenca la bona dinàmica de resultats en aquest inici de lliga.

Es plantejava un partit complicat perquè el Picassent era un rival que encara se li resistia al Cerdanyola FC de futbol sala. Un equip molt físic i amb una idea clara de joc, més vertical en atac i amb intensitat defensiva en bloc baix, posava en complicacions als verds-i-blancs des d'inici.

Al minut 5, Álvaro avançava els locals amb un gran gol que entrava per l'escaire (1-0). Joan poc després feia el 2-0 en una acció de pilota aturada. Els de Santi Lara no arribaven amb perill ni controlaven el partit, i se sentien incòmodes durant els primers 20 minuts.

A la segona, el Cerdanyola necessitava un canvi radical. I així va ser. En els primers minuts, el de Lara ja havien creat més perill que en tota la primera part. Al minut 23, Albadalejo retallava distàncies (2-1). El Cerdanyola es trobava molt millor i semblava que podia capgirar la situació, però quan més a prop estava l'empat, arribava el 3-1 en una acció aïllada i un bon xut llunyà de puntera de Jordi que res podia fer Pol Carmona. Albadalejo tornava a retallar distàncies quan faltaven 6 minuts per acabar (3-2), i els verds tenien l'oportunitat d'empatar el partit amb una expulsió de Jordi. Però no aprofitarien ni aquesta superioritat ni el porter jugador, i el marcador no es mouria més.

Primera derrota de la temporada que no permet al Cerdanyola continuar com a líder de la categoria.

FS Picassent (3): Álvaro Ll. (P), Samu, Álvaro (1), Paulo i Luis - cinc inicials - Juan Cano (P), Nacho, Jordi (1), Joan (1), Álex (C), Guaita i Pablo.

Cerdanyola FC (2): Pol (P), Bussi, Héctor (2), Bernat i Amores - cinc inicials - Ramon (P), Dani, Javi (C), Corvo, Jan, Josep i Igor.

Gols: 1-0 Álvaro (5'), 2-0 Joan (13'); 2-1 Héctor (23'), 3-1 Jordi (25'), 3-2 Héctor (36').