Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Entitats i comerços ja poden demanar parades de flors i llibres per a Sant Jordi
Entitats i comerços ja poden demanar parades de flors i llibres per a Sant Jordi

Entitats i comerços ja poden demanar parades de flors i llibres per a Sant Jordi

9 de març de 2023 a les 9:37

Poden demanar una parada les entitats sense ànim de lucre – que estiguin registrades al municipi- que venguin roses i llibres i les llibreries i floristeries de la ciutat. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament fins al 14 d'abril

Les parades de flors i llibres s’instal·laran el dia de Sant Jordi, diumenge 23 d’abril, a la plaça de l'Abat Oliba. Tant els comerços de flors i libres com les entitats sense ànim de lucri que vulguin vendre roses i libres i figurin al registre de Cerdanyola poden demanar la sol·licitud per muntar una parada a la plaça, cosa que han de fer a l’OAC demanant cita prèvia o també es poden presentar telemàticament, les 24 h del dia, si es disposa de certificat digital, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. S’admetran sol·licituds fins al 14 d’abril.

El dia 23 al matí s’assignarà el lloc concret de la instal·lació de la parada en funció de les entitats i comerços sol·licitants que disposin del permís corresponent.

Signatures d’autores i autors locals

Aquest any hi haurà un espai habilitat per l'Ajuntament perquè els autors que ho desitgin puguin signar els seus llibres. Per participar en aquest espai, s'han de posar en contacte amb el Servei de Cultura indicant nom de l’autor/a i títol del llibre abans del 17 de març, per tal de poder assignar un horari concret. Les propostes s’han d’enviar a ruedashc@cerdanyola.cat i per qualsevol aclariment trucar al 935 808 888 ext. 3194.