Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • ERC denuncia la falta d'inversions socials de la Generalitat a Cerdanyola
ERC denuncia la falta d'inversions socials de la Generalitat a Cerdanyola

ERC denuncia la falta d'inversions socials de la Generalitat a Cerdanyola

4 de desembre de 2002 a les 0:00

El diputat al Parlament i portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya Joan Ridao afirma que el pressupost d'inversions que la Generalitat projecta per a Cerdanyola no comportarà beneficis socials per a la població de la nostra ciutat. Les inversions previstes pel Consell Executiu a Cerdanyola pel 2003 freguen els 10 milions d'€ i entre elles destacada la partida més important de la comarca que destina 9 milions d'€ a la urbanització del Centre Direccional.

Ridao manifesta que ERC ha presentat una esmena contra aquesta inversió al Centre Direccional ja que el consideren un projecte molt negatiu per a Cerdanyola, però, a més, remarca que a les inversions previstes a la ciutat hi ha importants carències en temes essencials socialment com la sanitat o l'ensenyament.

Pel que fa al conjunt de la comarca del Vallès Occidental, el diputat d'ERC assegura que les diferències amb altres zones de Catalunya "són abismals" tot i que hagin crescut gràcies al nou sistema de finançament. Segons Ridao, el Vallès Occidental és "una comarca penalitzada" per les inversions de la Generalitat. A més, el parlamentari d'ERC destaca que de les inversions previstes normalment només "s'executen el 50 percent ".

Per a Joan Ridao, les inversions previstes a Cerdanyola i la comarca són una demostració "de la falta de previsió" del govern de la Generalitat i de "la inexistència d'un model de país" que marqui les inversions més necessàries.