Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • ERC es mostra segura d'assolir un mínim de 2 regidors al pròxim Consistori

ERC es mostra segura d'assolir un mínim de 2 regidors al pròxim Consistori

14 d'octubre de 2002 a les 0:00

La cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les eleccions municipals de maig, Montserrat Puig, ha ratificat avui l'objectiu de la seva formació d'assolir un mínim de 2 regidors al pròxim Consistori de la ciutat i ha destacat que ERC es presentarà en solitari amb la voluntat de tenir veu pròpia a l'Ajuntament.
Puig destaca que la ruptura provocada pel naixement del Partit per la Independència (PI) ""està totalment oblidada, tot i que ens va fer mal"" i considera que ""la gent s'ha adonat que allò no va portar enlloc"". La ruptura va provocar que en les passades eleccions municipals tant ERC com Pi es presentessin als comicis locals i que amb dues llistes es quedessin fora del Consistori per pocs vots.
Montserrat Puig destaca que ERC vol tenir veu pròpia a l'Ajuntament i que per això es va descartar presentar-se en una llista conjunta amb altres forces d'esquerra de la ciutat com Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) o Esquerra Unida i Alternativa (EUiA). Segons Puig, ""anar junts no significa necessàriament sumar"" i remarca que ""si hi ha vàries forces polítiques d'esquerra és perquè hi ha diverses opcions"", tot i que reconeix les coincidències amb ICV i EUiA en temes importants per a la ciutat com la política urbanística o la defensa del sector públic.