Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • ERC marca l'objectiu en dos regidors i reclama un canvi de govern
ERC marca l'objectiu en dos regidors i reclama un canvi de govern

ERC marca l'objectiu en dos regidors i reclama un canvi de govern

9 de maig de 2003 a les 0:00

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) obria la seva campanya electoral al carrer Felicià Xarau amb una enganxada de cartells amb la presència dels més destacats integrants de la seva candidatura, entre ells la candidata a l’alcaldia, Montserrat Puig, el número dos de la llista, Josep Maria Mallafré, i el número tres i president de la secció local del partit Josep Sellarès qui destacava que l’inici de la campanya es feia al sector Bonasort com bon averany davant la celebració d’eleccions.

Sellarès manifesta que la campanya electoral ha vingut marcada per "la prepotència demostrada pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) que ja a la Diada de Sant Jordi havia col.locat banderoles propagandístiques a diferents punts de la ciutat i "a la que ja ens tenen acostumats a totes les reunions i fins i tot als Plens Municipals".

El president d’ERC a Cerdanyola assegura que la formació republicana presenta una bona candidatura que ha de col.laborar decisivament en un canvi de govern municipal que considera necessari i del qual destaca que ha de arribar "amb o sense pactes". Als comicis del dia 25, Esquerra no només vol tornar al Consistori sinó que espera "aconseguir dos regidors" tot i la dificultat que suposa el fet de la presentació de dues candidatures de moviments alternatius que són una novetat respecte comicis anteriors.

Sellarès reconeix que "Cerdanyola per ERC és plaça dura" però remarca que els ciutadans han de desfer el pensament erroni de què la formació republicana no és una opció política adequada per a la població immigrada. El número tres d’ERC destaca que la seva formació "defensa els drets de tots els catalans", els nascuts a Catalunya i els vinguts de fóra.