Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

Es posa en marxa l'Escola de Salut de Cerdanyola

Es posa en marxa l'Escola de Salut de Cerdanyola

24 de maig de 2023 a les 9:47

Els equips d’Atenció Primària de Cerdanyola del Vallès faran xerrades sobre salut a equipaments municipals. Aquest programa és fruit d’anys de treball conjunt entre l’Ajuntament i els CAPs de la ciutat en l’àmbit comunitari.

L’Escola de Salut de Cerdanyola s'ha creat amb la finalitat d'organitzar sessions informatives per abordar diferents temàtiques amb la finalitat de millorar els coneixements i les habilitats en salut entre la ciutadania. L'Escola de Salut és possible gràcies a l'estreta col·laboració en les actuacions en l'àmbit comunitari entre els equips d’atenció primària de Canaletes, Serraparera i La Farigola i l'Ajuntament de Cerdanyola.

Els equips d’atenció primària dels CAPs de la ciutat, juntament amb l’Ajuntament, han donat a conèixer les primeres xerrades obertes a la ciutadania del programa d’activitats de l'Escola de Salut. Aquestes es duran a terme el primer dimecres de cada mes de les 17:30 a les 19 hores. Les sessions es faran en equipaments municipals i estaran conduïdes per persones professionals especialitzades en funció de la temàtica de la xerrada. No caldrà fer inscripció prèvia.

La programació prevista de les primeres xerrades és:

-7 de juny - Gestió emocional i tècniques de relaxació. Museu de Ca n’Ortadó (plaça de Sant Ramon, 23-24)

-5 de juliol - Alimentació i hàbits saludables. Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria, 38-40)

-6 setembre - Voluntats anticipades. Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria, 38-40)

Per a més informació, cal adreçar-se al taulell d’atenció a la ciutadania del CAP Canaletes, del CAP Serraperera o del CAP La Farigola.

Programa Escola de Salut de Cerdanyola