Es trenca el malefici contra Picassent Cerdanyola FC - Montsant FS / Cerdanyola Futbol Club

Es trenca el malefici contra Picassent

3 de març de 2024 a les 14:47

El Cerdanyola FC va endur-se els tres punts davant FS Picassent (3-1) en un partit marcat per la màxima igualtat. Amb gols de David Busquets, Héctor Albadalejo i Sergi Amores, l'equip aconseguia la victòria contra els valencians, als que no havien aconseguit guanyar fins ara.

El Cerdanyola necessitava guanyar al Picassent per dos motius, seguir de ple en la lluita pel play-off, i per aconseguir la primera victòria després de cinc enfrontaments amb els valencians. El duel començava amb la idea clara dels vallesans de sortir sòlids i durs per neutralitzar als visitants. La primera part no comptaria amb gaires oportunitats i ambdós equips marxaven a vestidors amb 0 a 0 en el marcador i la sensació que el partit es decidiria per detalls en la segona meitat.

A la represa els de Santi Lara han continuat amb la contundència física de la primera i amb les pilotes directes per intentar avançar-se. Ha sigut David Busquets després de rebre una passada del servei de cantonada qui ha connectat de primeres un xut fort i precís per obrir la llauna (30'). Just un minut després, una bona combinació entre Hector Albadalejo i Bernat Batllori ha acabat amb la pilota al pal i el refús al cap d'Héctor, que feia el segon (31'). Vicente Carrasco treia el porter jugador amb 9 minuts per jugar, i ha sorgit efecte. Després de buscar forats amb l'avantatge numèrica, Luis Moreno ha fet el 2-1 al 32'. Apretaven els valencians i es defensava molt bé el Cerdanyola. Quan faltaven dos minuts pel final, Bernat Batllori provocaria la cinquena falta i el doble penal el transformava Sergi Amores (38') per establir el 3 a 1 definitiu.

Victòria d'or i de prestigi per un Cerdanyola FC que trenca el malefici amb el Picassent, suma 38 punts, i es situa cinquè, a cinc de la quarta posició que ocupa precisament el conjunt valencià.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC: Adri Hurtado, Sergi Amores, Javi García (C), David Busquets, Héctor Albadalejo, Alan Yuste, Josep Llorens, Jordi Sánchez, Alex Rocabayera, Bernat Batllori, Isaac Boqué i Dani Alonso.

FS Picassent: Randy Torres, Alejandro Serra (C), Ignacio Gómez, Joan Cordellat, Samu Lozano, Andrés Gómez, Luis Moreno, Javi Wallner, José Lozano, Francesc Silla, José Santos i Pablo Moreno.

Targetes: Han vist groga per part local Jordi Sánchez (8’), Héctor Albadalejo (34’), Bernat Batllori (34’) i David Busquets (40’). I per part visitant Facu Vergara (11’), Javi Wallner (32’), Vicente Carrasco (33’), Dani Hervas (36’), José Lozano (38’) i Dani Hervas (40’).

Gols: 1-0 David Busquets (30’), 2-0 Héctor Albadalejo (31’), 2-1 Luis Moreno (32’) o 3-1 Sergi Amores (38’).