Esforç sense recompensa Foto: Mireia Sanz

Esforç sense recompensa

1 d'octubre de 2023 a les 11:25

El Cerdanyola FC cau al camp del València Mestalla (3-1). Tot i avançar-se amb un gol de Max Marcet, l'equip no va poder sumar la tercera victòria consecutiva a domicili.

Bona primera meitat del Cerdanyola esperant darrere l’errada del València per castigar a la contra. Així va ser el 0-1 de Max, però abans del descans, va arribar l’empat després d’una bona combinació, i just a la represa els locals li donaven la volta. En el tram final, Joselu va posar el 3-1 definitiu.

El Cerdanyola arribava a l’Antonio Puchades invicte en els seus desplaçaments. Sis de sis. I buscaven el nou de nou. Una gespa perfecte, els 30 graus van obligar a regar uns quants cops abans de començar, un cel solejat sense cap núvol, i unes grades plenes de valencianistes, amb algun verd camuflat, eren els precedents d’un escenari magnífic per aconseguir la victòria. El plantejament per part de l’equip cerdanyolenc era evident. Donar-li la pilota als d’Angulo, intentar castigar alguna errada i sortir ràpidament a la contra amb Max, Barquero i Aláez. I així va succeir. Monopoli de la pilota del València Mestalla, però Barquero va aprofitar un despit dels valencianistes per robar una pilota al mig del camp, filtrar una passada en diagonal cap a Max Marcet, i aquest, amb un gest de gran qualitat, la picava per sobre de Nil per posar el 0-1 (31’). Els blanc i negres van continuar igual, amb la fe de que les ocasions arribarien. I tenien raó. Primer Martín amb una ocasió molt clara després d’una centrada lateral, i en l’afegit de la primera el València va empatar. Servei de banda favorable al Cerdanyola, pèrdua de pilota dels verds que no feien falta, i en un tres i no res, amb una gran combinació al primer toc, Marco Camus es plantava davant de Lluís Andreu per batre’l amb un Bon xut. 1-1 (45’). L’Oliver s’emprenyava des de la grada.

El Cerdanyola tenia el descans per assimilar aquest cop, però a la represa els ches, van fer el segon. Un refús d’un servei de cantonada, queia als peus de Camus, que des de la frontal del àrea, sol com un mussol, i amb l’interior del peu dret, l’enviava al Fons de la xarxa (51’). El partit es complicava, ja que semblava impossible treure-li la pilota als valencians. S’havia d’esperar una nova errada, però no va arribar. Al minut 60 Joselu després d’una gran jugada individual feia el tercer i definitiu gol (60’).

El Cerdanyola continua amb set punts després d’aquesta derrota, i és sisè de la taula, tot i que ha d’esperar que es jugui la resta de la setmana.

FITXA TÈCNICA

Alineacions

València Mestalla: Nil Ruiz, Carlos Alemán, Tárrega, Iván Muñoz (C), Martín Tejón (Javi Navarro, 64’), Marco Camus (Ismael Santana, 75’), Ali Fadal (Azael, 64’), Simón Luca (Diego Moreno, 15’), Borja, Rodrigues i Joselu (Yellu, 75’).

Entrenador: Miguel Ángel Angulo

Cerdanyola FC: Lluís Andreu, Escoruela (Olmedo, 57’), Guille Torres, Lucas, Adri Díaz (Jan, 85’), Carlos Martínez, Max Marcet (C), Jordi Aláez (Richmond, 70’), Barquero, Jon Vega i Marc Manchón (Castillo,70’).

Entrenador: Jorge Freixes.

Targetes: Van ser amonestats amb groga César Tárrega (31’), Nil Ruiz (71’) i Carlos Alemán (90’). I per part dels locals. I per part del Cerdanyola Jon Vega (36’), Max Marcet (85’) i Barquero (88’).

Gols: 0-1 Max Marcet (31’), 1-1 Marco Camus (45’), 2-1 Marco Camus (49’) i 3-1 Joselu (60’).