Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Exhaurides les entrades per El Amor Brujo de l'Agrupació Musical
Exhaurides les entrades per El Amor Brujo de l'Agrupació Musical

Exhaurides les entrades per El Amor Brujo de l'Agrupació Musical

19 de juny de 2003 a les 0:00

Les 1.500 entrades que s'han posat a la venda pel concert d'estiu de l'Agrupació Musical de Cerdanyola (AMC), que diumenge interpretarà -amb la col.laboració de la Peña Flamenca- El Amor Brujo de Manuel de Falla, ja s'han exhaurit. El concert, sota la direcció de Toni Vidal, es farà diumenge a les 22.30 hores als jardins de Ca n'Ortadó.

El programa del concert està format, en una primera part per fragments de Cielo Andaluz, de Pascual Marquina, de les Danzas Fantásticas de Joaquín Turina, i de Rienzi, de Richard Wagner; mentre que la segona part es dedica a la interpretació d'El Amor Brujo en la versió adaptada per a orquestra de vent per Joan Lamotte de Grignon.

Toni Vidal destaca que l'obra de Falla suposa un triple repte ja que permet oferir un espectacle que combina música, dansa i poesia. En aquest sentit, si l'any passat amb la interpretació de Carmina Burana de Carl Orff era la Coral Cerdanyola qui acompanyava la banda de l'AMC, en aquesta ocasió la col.laboració serà del quadre de ball de la Peña Flamenca de Cerdanyola -encapçalats per Enrique Gersol i Barbara Ramos- i de la cantaora i recitadora d'aquesta entitat Paquita Medina.