Èxit dels judokes veterans de Cerdanyola a França

29 de març de 2023 a les 10:48

El dissabte 25 els judokes veterans del club van participar en el Tornoi Excellence Veterans St. Aubin Du Medoc 2023 (Burdeos, França).

El passat cap de setmana, els representants veterans del Cerdanyola Judo Vallès van viatjar a Burdeos (França) per participar en el Tornoi Excellence Veterans St. Aubin Du Medoc 2023.

La Miriam Moreno -52kg- va realitzar molt bona competició superant la fase de lliga de 3 competidores amb rivals que ja coneixia i que la habien guanyat anteriorment. A la semifinal va lluitar contra la francesa Marinka Lacombe, a qui va superar per passar a la final. La Miriam va assolir la medalla de plata després de perdre la final amb Nathalie Bernard.

El Ruben Mendoza -90kg- va lliurar la ronda de vuitens fent el seu primer combat a quarts contra Gregory Denis, a qui va guanyar amb dificultats ja que li va costar entrar en competició. A la semifinal va perdre, però, amb el francés Loudovyc Coupra, un rival físicament molt fort que el va deixa fora de la final. Tot i això, en Rubén va assolir la medalla de bronze en un combat molt igualat que va acabar guanyant en el "Golden Score".

A en Manel Cueto -66kg- li va tocar un sorteig força difícil, en una lliga amb dos rivals de categoria que no va poder superar. Tot i que el resultat no va ser el desitjat, en Manel va lluitar molt bé amb aquest rivals fent combats de qualitat i fent evident la seva progressió en competició.

Per últim, en Francisco Pérez (+100kg) va guanyar el combat de quarts amb David Lenard (França), i també va superar el combat de semis amb Sebastien Guichard. Tot i això, va caure a la final amb David Heran. En qualsevol cas, va assegurar la medalla de plata en una molt bona actuació durant tota la competició.