Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Festival de Blues 2002: a la recerca del públic familiar
Festival de Blues 2002: a la recerca del públic familiar

Festival de Blues 2002: a la recerca del públic familiar

10 de setembre de 2002 a les 0:00

Una de les principals novetats de la quinzena edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola serà la Bar-B-Q & Blues que es celebrarà el dia 13 d'octubre amb l'objectiu d'atraure un públic familiar i que convertirà el Parc del Turonet en un recinte festiu amb música, animació, fira del disc i fins i tot una gimcana al llarg de tota la jornada.
La vessant purament musical de la Bar-B-Q & Blues oferirà les actuacions del joves però destacat saxofonista de Cerdanyola Llibert Fortuny, l’harmonicista Dan Electro, els francesos Flyin’ Saucers, el blues texà de Paul Orta i els holandesos Jack Dynamite Construction.
Oriol Carbonell, portaveu de l'Associació d'Amics del Blues de Cerdanyola i director artístic del certamen, remarca que l’objectiu de la Bar-B-Q & Blues és portar al Parc del Turonet “famílies senceres que gaudeixin de la festa tot el dia en un acte que esperem sigui molt popular”.
Una altra iniciativa que traurà els artistes i el públic al carrer serà la cercavila musical amb la banda musical de Bellaterra del diumenge 6 i la que realitzarà la Marching Band de l'Agrupació Musical de Cerdanyola el següent cap de setmana, en concret el diumenge 13.
També la plaça de l'abat Oliba serà escenari d'altra actuació amb vocació popular i familiar com és el concert de la Gumbo Jass Band, un espectacle que uneix la música dixieland del anys 20 amb l’espectacular destresa de ballarins de claqué.