Festival de gols a Can Xarau CH Mataró - Cerdanyola CH (Mónica García Moreno/Cerdanyola Club d'Hoquei)

Festival de gols a Can Xarau

12 de març de 2023 a les 19:10

L’equip verd-i-blanc va aconseguir una contundent victòria contra el CAA Dominicos de la Corunya (6-2). El conjunt dirigit per Andi Colaianni va firmar un dels millors partits de la temporada i deixa la permanència a la OK Liga Plata pràcticament resolta.

El Cerdanyola CH va brillar a Can Xarau en el triomf contra el Club de Antiguos Alumnos Dominicos. L'exhibició de l'equip cerdanyolenc davant de la seva afició deixa molt encarrilada la permanència a l'OK Liga Plata després d'aconseguir 7 punts en les darreres tres jornades de campionat. El bon moment de forma que travessa l'equip es notaria des de l'inici del partit. Ignasi López, molt inspirat durant gran part del duel, era un dels més destacats. El capità cerdanyolenc assistia a David Martínez en el primer gol al minut 6' de joc. Calcada seria la jugada del segon gol, el mateix López filtrava una passada a Marc Ramírez, que rematava de primeres per fer el segon un minut més tard.

L'equip vallesà seguiria bolcat en camp rival, una dura falta de Marcos Vaamonde sobre Erik Gual, era castigada per l'àrbitre amb targeta blava. Ignasi López decidia llençar la falta directa contra la porteria defensada per Martin Barros. El llançament del capità s'estavellaria directament al pal dret de Barros, mantenint la diferència de dos gols en l'electrònic. Arribant al tram final de primer temps, un rebot dins l'àrea del Dominicos, l'aprofitaria Pere Urpí per rematar dins de la xarxa i fer el 3 a 0 amb el que s'arribava al descans.

Després d'un gran primer temps del Cerdanyola, l'equip continuaria buscant constantment la porteria rival per ampliar la diferència. En un gran contraatac, Ignasi López anotava el quart gol en l'inici de segon temps. Com a resposta, Bruno Saavedra anotaria el primer gol dels visitants per intentar tornar a col·locar-se en la lluita pel partit. Tot i això, el bon nivell del Cerdanyola no donaria opcions al Dominicos. David Martínez feia el cinquè i, escassos segons després, Ignasi López faria el sisè per deixar el duel resolt. A les acaballes de l'enfrontament, Marcos Vaamonde maquillaria el marcador fent el 6 a 2 definitiu.

Amb aquesta victòria, el Cerdanyola escala fins a la setena posició amb 20 punts. Després de perdre el gol average amb l'equip vallesà, el CAA Dominicos queda una posició per sota, vuitè classificat, amb els mateixos punts.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (P), Erik Gual, David Martínez, Ignasi López (c), Marc Ramírez, David Ramírez, Pere Urpí, Víctor Bonilla, Arnau Gangonells i Marc Costa (P).

CAA Dominicos: Martín Barros (P), Marcos Vaamonde, Manuel Fernández (c), Javier Añón, Bruno Saavedra, Pablo Campos, Martín Payero, i Pablo de Ron (P).

Gols: 1-0, David Martínez (6’), 2-0, Marc Ramírez (7’); 3-0, Pere Urpí (16); 4-0, Inasi López (27’); 4-1, Bruno Saavedra (29’); 5-1, David Martínez (32’); 6-1, Ignasi López (32’); 6-2, Marcos Vaamonde (49’).

Àrbitre: Josep Antoni Ribo i Pau Basart.