Festival de gols a Girona

30 de maig de 2022 a les 11:42

El Cerdanyola CH guanya al GEIEG de Girona en el primer partit de semifinals del play-off amb un contundent 2 a 7.

El conjunt verd-i-blanc va guanyar el primer partit de semifinals per accedir a la OK Lliga Plata en un partit brillant dels homes d'Andi Colaianni. Els visitants entrarien a l'enfrontament amb un ritme de joc molt elevat. Començaria avançant-se amb un gran gol d'Albert Hernández. Pocs minuts més tard David Ramírez i Ignasi López farien dos gols per col·locar el 0 a 3 als cinc minuts de joc.

L'equip tindria el domini amb el pas dels minuts. La poca efectivitat del GEIEG, es veuria totalment marcada pel gran encert del Cerdanyola. Arnau Gangonells colcaria el quart amb un gran remat a una mà. La reacció local seria immediata, Joan Picart feia el primer del GEIEG.

A la represa, de nou Gangonells des de la directa, faria el cinquè gol cerdanyolenc. Joel Navarro en una molt bona contra era l'autor del sisè, fent així el primer del jugador en una nova contra verd-i-blanca.

‘Ninu’ seria també protagonista culminant un partidàs sota pals, aturant dues faltes directes de Joan Picart. En una jugada embolicada, el porter cerdanyolenc no aconseguiria rebutjar un llançament del gironins, colant-se amb mala fortuna a l'interior de la porteria per fer el segon del GEIEG. Tot i això, la reacció del Cerdanyola tornaria a aparèixer en una de les últimes jugades del partit, un Arnau Gangonells en estat de gràcia feia el setè i definitiu gol del partit, hat-trick en el seu compte personal.

Fitxa del partit:

GEIEG: Marc Panella (P), Joan Picart, Roberto López, Marc Rouzé, Pau Nonell, Nil Sitjà, Pol Sala, Pau Dickin, Roberto López i Pol Formatgé.

Cerdanyola CH: Gerard 'Ninu' Pérez (P), David Martínez, Ignasi López, Marc Ramírez, Arnau Gangonells, Víctor Bonilla, David Ramírez, Joel Navarro, Albert Hernández i Marc Serra (P).

Gols: 0-1, Albert Hernández (1'); 0-2, David Ramírez (3'); 0-3, Ignasi López (5'); 0-4, Arnau Gangonells (10'); 1-4, Joan Picart (11'); 1-5, Arnau Gangonells (35'); 1-6, Joel Navarro (40'); 2-6, Joan Picart (48'); 2-7, Arnau Gangonells (49').

Àrbitres: Joan Nicolás i Saul Baños.