Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Fi de la temporada per als Jocs Esportius Escolars

Fi de la temporada per als Jocs Esportius Escolars

3 de juny de 2024 a les 11:03

La tradicional festa de cloenda va tancar la temporada dels JJEE amb diferents activitats esportives i la cerimònia de lliurament de trofeus als equips participants.

Els Jocs Esportius Escolars van arribar a la seva fi amb una festa de cloenda i el lliurament de trofeus als equips participants el dissabte 1 de juny al Complex Esportiu Municipal Can Xarau. Aquest curs, els infants han pogut tornar a gaudir de l’esport escolar i han tornat a jugar a futbol sala, volei, bàsquet, handbol i bàdminton i natació… a més, els més petits han participat en el programa poliesportiu practicant tres esports durant el curs (bàsquet, handbol i futbol sala) i els infants de P5 han pogut participar en les jornades Trop5.

Els centres amb representació als diferents esports i categories aquesta temporada han estat les escoles Saltells, Serraparera, Ramon Fuster, Sant Martí, La Sínia, Carles Buïgas, Turó de Guiera, i Xarau, el col·legi Montserrat i els instituts Banús, Jaume Mimó, Gorgs, Fora del Vent i Pere Calders. També han participat el Club Handbol Cerdanyola, el Club Bàdminton Bellaterra i l’Escola de Natació Can Xarau.

El dissabte va ser la darrera jornada amb activitats organitzades per a l’ocasió amb la col·laboració dels clubs esportius de la ciutat:

3x3 de futbol – Cerdanyola Futbol Club

4x4 d’handbol – Club Handbol Cerdanyola

3x3 de bàsquet –Club Bàsquet Femení Cerdanyola

4x4 de volei – Club Volei Cerdanyola

Partits de bàdminton – Club Bàdminton Bellaterra

Partidets d’hoquei - Club Hoquei Cerdanyola

Tir amb arc – Club d’Arquers Cerdanyola del Vallès

Partides de bitlles – Club Bitlles Cerdanyola

Les activitats es van fer de 10 h a 12 h i tots els infants que van participar van poder anar rotant i practicar els esports que s'oferien. Després, cap a les 12:15 h, es va dur a terme la cerimònia de lliurament de trofeus de les diferents lligues locals, comarcals, intercomarcals i d’iniciació esportiva. L’acte es va dur a terme a dins el pavelló Can Xarau-Paco Arpide.