Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Final davant el Mutilbasquet per obrir la segona volta
Final davant el Mutilbasquet per obrir la segona volta Foto Núria Puentes.

Final davant el Mutilbasquet per obrir la segona volta

13 de gener de 2023 a les 11:49

Les de Pili Bilbao rebran la visita d'un rival directe en la lluita per la permanència el dissabte al vespre. La nova incorporació, Josefina Torruella, podria debutar davant les navarreses. El conjunt de Cerdanyola necessita el triomf per deixar al conjunt de Navarra a tres victòries per sota en la classificació.

Guanyar o guanyar, aquestes són les dues possibilitats que tenen les deixebles de Pili Bilbao davant el Mutilbasquet Aranguren, equip al qual van guanyar en la primera volta (56-61) i que suma dues victòries i onze derrotes.

Les navarreses van caure amb claredat davant el Viladecans en el partit de la jornada que tancava la primera volta, 78-54; i ocupen la tretzena posició del grup.

Per la seva banda les de Pili Bilbao no van poder rascar res positiu davant el Sant Josep Obrer de Mallorca. Les balears van guanyar per onze punts (55-66) i van endur-se la victòria.

Les de Cerdanyola ocupen l'onzena posició amb quatre victòries i nou derrotes i de guanyar el dissabte deixarien el Mutilbasquet a tres derrotes per sota. A més Pili Bilbao podrà disposar de la nova incorporació la jugadora argentina Josefina Torruella que militava al Raca de Granada, al grup A de Liga Femenina 2, fins que l'entitat andalusa va decidir retirar a l'equip de la competició per problemes econòmics.

El partit es juga al Parc Esportiu Municipal de Guiera i serà dirigit per la parella formada per Òscar Navarro Campas i Diego Cruz Lafuente.

Cerdanyola Ràdio (105,3 FM o Cerdanyola.info) hi serà en directe per narrar el partit.