Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Firactiva, la fira multisectorial, s'ajorna de manera indefinida
Firactiva, la fira multisectorial, s'ajorna de manera indefinida

Firactiva, la fira multisectorial, s'ajorna de manera indefinida

28 de novembre de 2002 a les 0:00

Firactiva, la Fira Multisectorial de Comerç, Indústria i Serveis, s'ha ajornat de manera indefinida després de l'acord pres entre l'Ajuntament i la Federació de Comerciants i a l'espera que el Consell Municipal de Comerç, recentment modificat, decideixi la manera i data d'organitzar la que serà tercera d'aquesta mostra bianual que, inicialment, estava prevista per aquest mes de novembre. El Consell de Comerç comptarà, en aquest sentit, amb una nova Comissió de Fires que estudiarà la realització d'aquestes iniciatives de promoció del comerç.

Marisa Benavides, regidora de Comerç i Indústria, destaca que van ser els mateixos comerciants i empresaris locals els que van demanar l'ajornament de la celebració de Firactiva, tot i que l'Ajuntament podia haver decidit tirar endavant igualment la fira amb empreses d'altres poblacions i també comerços propis. No obstant, la responsable municipal de comerç remarca que la decisió d'ajornar Firactiva ha estat presa de manera consensuada amb els representants dels comerços que s'havien inscrit en menor número en aquesta tercera edició que en les dos precedents.

Benavides considera que, tot i que Firactiva sempre ha estat l'aparador ideal del comerç i l'empresa local, el temps de les grans fires "ja ha passat" i cal adaptar-se als nous reptes i dinàmiques del comerç. De fet, la regidora de Comerç i Indústria manifesta que alguns representants del sector ja han proposat emprar el pressupost de Firactiva en una major diversitat d'activitats "per a treure ciutadans al carrer".