Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Firestoc demostra la seva consolidació en un dia amb molt públic i vendes
Firestoc demostra la seva consolidació en un dia amb molt públic i vendes

Firestoc demostra la seva consolidació en un dia amb molt públic i vendes

6 d'octubre de 2003 a les 0:00

L'onzena edició de Firestoc, la Fira de l'Estoc de Cerdanyola, va demostrar la consolidació de la mostra comercial en què tant els professionals del sector com els responsables municipals consideren necessari revisar per augmentar la participació d'expositors. La fira comercial va aconseguir una important resposta amb força visitants i un primer balanç comercial positiu.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola, Dídac del Àguila, mostrava ahir la seva satisfacció per l'assistència de públic a un Firestoc del que recorda la necessitat de replantejar-la per tal de potenciar aquesta fira comercial. Igualment els representants dels comerciants fan un balanç posiotiu de la jornada tot i que consideren que cal augmentar el número d'expositors.

Entre els visitants en aquesta edició de Firestoc destacava especial una delegació de Laurak Bat, l'associació de comerciants, hostalers i serveis de la localitat guipuscoana de Pasaia -que ha col.laborat també en diverses ocasions amb la colla gegantera de Cerdanyola i ha cedit a la nostra ciutat com a mostra de germanor un norai instal.lat a la plaça de l'Ateneu- amb l'objectiu de renovar els lligams entre les dues poblacions i, segons indica Maite Fernández, presidenta de l'entitat, conèixer les activitats de promoció del comerç de Cerdanyola. Fernández indica que els problemes del sector són similars entre les dues poblacions tot i les seves diferents característiques.