Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

Floristeria Casamitjana lliura 1.200 euros a ADIA

Floristeria Casamitjana lliura 1.200 euros a ADIA

16 de març de 2023 a les 10:29

Floristeria Casamitjana ha lliurat a l’Associació pel Desenvolupament de la Infància a l’Àfrica (ADIA) 1.200 euros recaptats de la venda de quadres a de l’exposició Flors, Cerdanyola i més, amb obres del cerdanyolenc Enric Ribes.

L’exposició de pintures Flors, Cerdanyola i més, amb obres del cerdanyolenc Enric Ribas, ha estat una de les activitats organitzades per la Floristeria Casamitjana en el marc de la commemoració del seu 50 aniversari de portes obertes a la ciutat. La mostra, de caire solidari, ha destinat els diners recaptats de la venda de les obres exposades a recolzar les actuacions que realitza l’Associació pel Desenvolupament de la Infància a l’Àfrica (ADIA), radicada a Cerdanyola,  a la zona del Tigray, a Etiòpia. 

La propietària de Floristeria Casamitjana, Maria Casamitjana, ha explicat que “ens fa molta il·lusió haver incorporat la solidaritat  en el nostre aniversari i haver pogut ajudar a ADIA, que tanta i tan bona feina està fent a Etiòpia des de fa tants anys”, i ha agraït a Enric Ribas “la seva sensibilitat pictòrica i la seva enorme generositat a l’hora de cedir la venda de les seves obres a ajudar a programes de desenvolupament a Etiòpia”.