Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Fontetes i Banús-Bonasort posen l'aperitiu de la Revetlla de Sant Joan
Fontetes i Banús-Bonasort posen l'aperitiu de la Revetlla de Sant Joan

Fontetes i Banús-Bonasort posen l'aperitiu de la Revetlla de Sant Joan

20 de juny de 2003 a les 0:00

Les festes majors dels barris de Les Fontetes i de Banús-Bonasort suposen aquest cap de setmana l'aperitiu de la celebració de la Revetlla de Sant Joan. Mentre Fontetes obre les seves fetes avui, a Banús-Bonasort s'obren demà, però s'allarguen fins dimarts amb revetlla popular la nit del 23 inclosa.

Antonio López, president de l'Associació de Veïns (AVV) de Les Fontetes, destaca que el parc dels Pinetons i la plaça Goya  seran els escenaris principals d'una festa amb activitats força diverses que van des de ball de nit, com el de dissabte, a un festival de rock, l'exhibició de dansa capoeira -tradicional de Brasil- o la queimada amb la qual la Irmandade Galega O Botafumeiro vol presentar la seva nova seu als veïns del barri -la inauguració oficial serà el 5 de juliol.

López lamenta la poca participació veïnal en l'organització de la festa dins una associació que assegura es troba en fase de recuperació. José Antonio Barbero, president de l'AVV Banús-Bonasort, destca per contra el suport popular que tenen les festes del barri. Barbero destaca que el programa festiu és una oportunitat també per donar a conèixer a la seva zona les moltes activitats que al llarg de l'any es realitzen al Centre Cívic i que s'exhibeixen durant aquest cap de setmana.

La festa de Banús-Bonasort s'obrirà demà i s'allargarà fins dimarts amb la celebració durant la nit del 23 d'una Revetlla de Sant Joan en què el president de l'AVV demana que s'actuï amb precaució en l'ús de petards i material pirotècnic.